ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννενα - Παναιτωλικός 1-1: «Χρυσός» βαθμός για τους Αγρινιώτες


Ισόπαλο με 1-1 έληξε το μάτς ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι, που καιγόντουσαν για την νίκη, άνοιξαν το σκόρ στο 25ο λεπτό με τον Κόντε όμως ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 70 λεπτό με γκόλ του Ντίας. Με αυτήν την ισοπαλία, οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πάρα πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση, μένοντας στην τελευταία θέση με 19 βαθμούς. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός έμεινε στην 12η θέση με 24 βαθμούς.

Το παιχνίδι

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Παναιτωλικός κατάφερε να βρεί δίχτυα, μετά από προβολή του Καρέλη, με το γκόλ όμως να ακυρώνεται ως οφσάιντ, μετά από έλεγχο του VAR. Δύο λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, όμως η κεφαλιά του Τζίνο, μετά από σέντρα του Σόρια πέρασε λίγο άουτ.

Στο 25ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννενα άνοιξε το σκόρ! Μετά από όμορφη σέντρα του Σόρια από δεξιά, ο Κόντε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Παναιτωλικού, κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια είχαν την κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να απειλήσουν την εστία του Νάγκι. Στο 40ο λεπτό, το σούτ του Καρέλη από την γραμμή της μεγάλης περιοχής, κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ του ΠΑΣ. Τρία λεπτά αργότερα, του σούτ του Κρίσπι από καλή θέση, δεν κατάφερε να απειλήσει ξανά τον Νάγκι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως τελείωσε και το πρώτο, με τον Παναιτωλικό να έχει την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των Ηπειρωτών. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να απειλήσουν στην αντεπίθεση και στο 69' έχασαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Μετά από μία τρομερή κούρσα του Ροσέρο, ο Τζίνο από πολύ πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα λίγο άουτ! 

Ότι δεν έκανε όμως ο ΠΑΣ, ένα λεπτό αργότερα το κατάφερε ο Παναιτωλικός! Ο Μαυρίας έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Ντίας με κεφαλιά ψαράκι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του ΠΑΣ, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν μετά την ισοφάριση και οι Ηπειρώτες είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο, να πιέσουν. Στο 77ο λεπτό, ο Μπατίστ μπήκε με καλές προϋποθέσεις μέσα στην περιοχή, την τελευταία στιγμή όμως κόπηκε από τους αμυντικούς του Παναιτωλικού. 

Στο 81ο λεπτό ο ΠΑΣ λίγο έλειψε να περάσει ξανά μπροστά στο σκόρ! Μετά από μία πολύ καλή ατομική προσπάθεια, ο Σόρια σέντραρε επικίνδυνα μέσα στην περιοχή, χωρίς όμως να καταφέρει κάποιος συμπαίκτης του, να την στείλει στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις το μάτς έγινε ροντέο, με τον ΠΑΣ να χάνει απίστευτη ευκαιρία με τον Τζίμα και τον Παναιτωλικό να σκοράρει, αλλά το γκόλ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code