ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

32η αγωνιστική Euroleague: Μεγάλες νίκες για Ζαλγκίρις και Εφές στην μάχη για τα play-in


Η Ζαλγκίρις κατέβαλε την αντίσταση της Αρμάνι με 87-73, ανέβηκε στις 14 νίκες, όσες έχει και η Αρμάνι και παρέμεινε για τα καλά σε τροχιά 10άδας. Από την άλλη, μία νίκη περισσότερη έχει πλέον η Εφές με 15 νίκες, ενώ στις 16 παρέμεινε η Μπασκόνια.


Ζαλγκίρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο 87-73: Μεγάλη νίκη και μένει ζωντανή

Η Ζαλγκίρις έκανε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και καθάρισε την δουλειά στο τέταρτο δεκάλεπτο, φτάνοντας στη νίκη επί της Αρμάνι με 87-73. Έτσι, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι δίπλωσε τις νίκες της επί της Αρμάνι και πλέον έχει το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Ιταλούς. Για τους νικητές, ο Έβανς σκόραρε 20 πόντους, ενώ 17 πόντους πρόσθεσε ο Σάμνερ. Για την Αρμάνι, στους 19 πόντους σταμάτησε ο Μίροτιτς.


Μπασκόνια - Αναντολού Εφές 76-97: Άστραψε και βρόντηξε στην Ισπανία η Εφές

Η Εφές πέρασε εμφατικά με 76-97 από την Fernando Buesa Arena, με τον Λάρκιν να οργιάζει με 28 πόντους και να δίνει επί της ουσίας τη νίκη στην ομάδα του. Έτσι, οι Τούρκοι ανεβαίνουν στο 15-17 και βρίσκονται μόνοι δέκατοι, δύο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα. Πέραν του Λάρκιν, ο Κλάιμπερν σκόραρε 20 πόντους και ο Οσμανί πρόσθεσε 15. Για την Μπασκόνια, ο Χάουαρντ έβαλε 15 πόντους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code