ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Λαμία 3-1: "Υπερηχητικό" πεντάλεπτο και 2×2 οι Κιτρινόμαυροι!


Το "καταιγιστικό" δεύτερο ημίχρονο έδωσε στον Άρη μια μεγάλη και εύκολη, όπως εξελίχθηκε το ματς, νίκη κόντρα στην αξιόμαχη στο πρώτο ημίχρονο Λαμία, η οποία δεν άντεξε και "υποτάχθηκε" στην ποιότητα των παικτών του Άκη Μάντζιου! Σουλεϊμάνοφ (55'), Μάνου Γκαρσία (56') και Μπράμπετς (59) τα γκολ των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι "φορτσάρουν" όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!



Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η υπεροχή του Άρη στο ξεκίνημα εκφράστηκε κυρίως με το ποσοστό κατοχής του έναντι του αντιπάλου του (65%-35%). Μεγάλη φάση για τον Άρη στο 7', με τον Μορόν κάνει την ατομική ενέργεια και να σουτάρει με τον Κοσέλεφ να αποκρούει ενστικτωδώς. "Απάντηση" στις ευκαιρίες για την Λαμία με την προβολή του Μαρτίνεθ να φεύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουέστα (14'). Το σουτ του Νταρίντα έφυγε λίγο άουτ, αν και υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, με τον Σλίβκα να σουτάρει μετά από κόρνερ και τον Κουέστα να διώχνει την μπάλα (22'). Η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε "μέτρα" στο γήπεδο μετά το 15' και έδειξε τα "δόντια" της στην αμυντική γραμμή του Άρη. Νέα τεράστια φάση για τους φιλοξενούμενους, με τον Μάλτσι απέναντι από τον Κουέστα να αστοχεί (42')! Ημίχρονο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).



Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης μπήκε με ορμή στο ματς με στόχο να προηγηθεί και απείλησε με τον Μορόν να κάνει το σουτ και τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω (55'). Η υπεροχή μετατράπηκε σε γκολ ένα λεπτό αργότερα, με τον Σουλεϊμάνοφ να συγκλίνει από τα δεξιά, να σουτάρει με το αριστερό και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (55'). Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του, με τον Μορόν να πασάρει στον Μάνου Γκαρσία και ο τελευταίος με ένα δεξί δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Κοσέλεφ για το 2-0 των "κιτρινόμαυρων" (56')! Μέσα σε δύο λεπτά έδειξε να "καθαρίζει" την υπόθεση-νίκη η ομάδα του Άκη Μάντζιου, με δύο πολύ όμορφα γκολ! Ασταμάτητοι οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος, με τον Μπράμπετς να σκοράρει και αυτός στο 59ο λεπτό! Σέντρα του Νταρίντα, κεφαλιά πάσα του Φαμπιάνο, πρώτη προβολή του Μπράμπετς και απόκρουση του Κοσέλεφ, με τον Τσέχο αμυντικό να παίρνει το "ριμπάουντ" και να "γράφει" το 3-0! Ό,τι ήθελε έκανε ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα της Λαμίας να μοιάζει περισσότερο σε "σάκο του μποξ"! Σουτ του Οντουμπάτζο από τα πλάγια, μπλόκαρε ο Κοσέλεφ (60'). Ο Μορόν πήγε να μπει και αυτό στη λίστα των σκόρερ, όμως το σουτ του κόντρα ρε και πήγε κόρνερ (65'). Καλή ευκαιρία της Λαμίας μετά το πρώτο ημίχρονο, με τον Τσιλούλη να σουτάρει λίγο άουτ (71'). Σουτ και με τον Σαβέριο, έπεσε και μπλόκαρε ο Κοσέλεφ (77'). Το γκολ της τιμής πέτυχε στο 90' η Λαμία με τον Τζούρασεκ να μην απομακρύνει την μπάλα και τον νεοεισελθών Κοντονίκο να "τσιμπάει" τη μπάλα προ του Κουέστα για το 3-1! Τέλος στο ματς με τον Άρη να παίρνει την δεύτερη σερί νίκη του στα playoffs της Stoiximan Super League κόντρα στην Λαμία με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο!



Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Ζουλ (63' Βερστράτε), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (63' Φετφατζίδης), Μάνου Γκαρσία (74' Τζούρασεκ), Καρίμ (45' Σαβέριο), Μορόν.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Σλίβκα (66' Λάκε), Νούνιεζ (66' Τόσιτς) Μαρτίνεθ (66' Τζανδάρης), Στάνκο (66' Σαντάνα), Σίντκλεϊ, Τσιλούλης, Μάλτσι (84' Κοντονίκος).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code