ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Βόλος 3-0: Φορτσάτοι οι ερυθρόλευκοι ενόψει play offs


Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την αγωνιστική περίοδο, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για το ελληνικό πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχος.


 Α' Ημίχρονο 


Κυριαρχικοί ήταν οι ερυθρόλευκοι από τα πρώτα λεπτά. Σημαντικός παράγοντας η αποβολή του Μπαριέντος στο 6', καθώς ο παίκτης του Βόλου βρήκε με το πόδι, το πρόσωπο του Μασούρα. Στο 20ο λεπτό, ο Ελ Κααμπί θα προλάβει τον Κόβακς στην έξοδο αλλά η μπάλα θα περάσει εκτός. Ο Μαροκινός θα "πάρει" το αίμα του πίσω επτά λεπτά αργότερα, και θα ανοίξει το σκορ. Εξαιρετική η σέντρα του Όρτα που βρήκε τον Ελ Κααμπί και αυτός με την σειρά του θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το σώμα του. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν, όντας και με παίκτη λιγότερο. Λίγο πριν την ανάπαυλα, οι ερυθρόλευκοι θα σκοράρουν ξανά με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το πέναλτι κέρδισε ο Ντανιέλ Ποντένσε από τον Μύγα σε μια ατομική ενέργεια.


Β' Ημίχρονο


Στην επανάληψη, η εικόνα του παιχνιδιού ήταν παρόμοια με του πρώτου. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ συνέχισε να πιέζει σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Μεγάλη ευκαιρία για τους Πειραιώτες στο 51' με τον Μασούρα να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Κόβακς αλλά να μην μπορεί να τον νικήσει. Οι ερυθρόλευκοι θα βρούν και τρίτο τέρμα στο 56' όμως ο διαιτητής μετά και την υπόδειξη του VAR θα το ακυρώσει, λόγω του επιθετικού φάουλ του Ρέτσου. Το 3-0 πραγματοποιήθηκε μετά από πληθώρα ευκαιριών, από τον Γιόβετιτς, μετά το γύρισμα του Ελ Αραμπί και την εξαιρετική σέντρα του Ποντένσε. Ο Πορτογάλος μάλιστα θα βάλει το όνομα του στην λίστα των σκόρερ δύο λεπτά αργότερα αλλά ο κ. Τσαγκαράκης θα το ακυρώσει για χέρι του Ναβάρο στην αρχή της φάσης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code