ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη για Χανιά, απώλειες για Καλλιθέα, Καλαμάτα, Ιωνικό ηττήθηκε η Ηλιούπολη


Πραγματοποιήθηκε σήμερα  Κυριακή η 21η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα αποτελέσματα που προέκυψαν με τα Χανιά να είναι η μόνη ομάδα από εκείνες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις η οποία κατάφερε να πανηγυρίσει το τρίποντο της νίκης με την πρωτοπόρο Καλλιθέα αλλά και τους Ιωνικό, Ηλιούπολη και Καλαμάτα να μένουν στην ισοπαλία.

Παναχαϊκή - Καλαμάτα 1-1: (Χ)αμένοι  και οι δυο

Παναχαϊκή και Καλαμάτα αναμετρήθηκαν σε ένα παιχνίδι όπου και οι δυο καίγονταν για βαθμούς για διαφορετικούς λόγους με τους φιλοξενούμενους να κυνηγούν την άνοδο και τους γηπεδούχους την παραμονή. Η Καλαμάτα ήταν εκείνη που κατάφερε να πάρει αρκετά νωρίς το προβάδισμα χάρη σε μια κεφαλιά ψαράκι του Μπαράλες. Το γκολ αυτό αφύπνισε θα λέγαμε την Παναχαϊκή που άρχισε να επισκέπτεται τα καρέ της Καλαμάτας καταφέρνοντας μάλιστα να ανταμειφθεί για αυτό. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα πέναλτι για μαρκάρισμα του Βαλεριάνου στον Ζέκοβ. Ο Ντε Τομάς ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα προσπάθησε να βγει μπροστά έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων δύο όμως αποκρούσεις του Κολοβούρη και ένα ακυρωθέν γκολ του Μπαράλες ως οφσάιντ δεν της επέτρεψε να πάρει το κάτι παραπάνω με τις δύο ομάδες να αρκούνται στον βαθμό της ισοπαλίας.

Καλλιθέα - Διαγόρας 1-1: Απώλεια βαθμών για την πρωτοπόρο

  Μπλόκο έστησε στην πρωτοπόρο του Νοτίου Ομίλου Καλλιθέα ο Διαγόρας καταφέρνοντας να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Το σκορ άνοιξε στο 18΄ο Διαγόρας με γκολ του Μανιά με την Καλλιθέα να ισοφαρίζει στο 25΄χάρη σε γκολ του Κυνηγόπουλου. Με αυτό το τρόπο και σε συνδυασμό με την νίκη των Χανίων η Καλλιθέα είδε την διαφορά της από τα δεύτερα στο βαθμολογικό πίνακα  Χανιά να μειώνεται στους 6 βαθμούς.

Χανιά - Ολυμπιακός Β 2-0 : Πολύτιμο τρίποντο για τους Κρητικούς

Ένα σημαντικό τρίποντο στην μάχη που κάνουν για την άνοδο πέτυχαν τα Χανιά επικρατώντας με 2-0 του Ολυμπιακού Β'. Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τους φιλοξενούμενους που μόλις στο 22' έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπακανέλλου. Αυτό δημιούργησε χώρους που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τα Χανιά φτάνοντας στην νίκη με 2-0 χάρη στα γκολ των Νίλι στο 30΄ και Μανάλη στο 60΄ μειώνοντας έτσι την διαφορά τους από την πρώτη Καλλιθεά.

Τηλυκράτης Λευκάδας - Παναθηναϊκός Β 2-0: Τρίποντο "χρυσάφι" για τους γηπεδούχους στην μάχη της παραμονής 

Ένα υπερπολύτιμο τρίποντο κατάφερε να πάρει ο Τηλυκράτης επικρατώντας με 2-0 του Παναθηναϊκού Β χάρη στα του Ενγκουμέτσιου στο 42΄και 44΄ αντίστοιχα. Πλέον ο Τηλυκράτης θα κυνηγήσει ένα ακόμα τρίποντο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου προκειμένου να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και να εξασφαλίσει την είσοδο του στα playout.

Ιωνικός - Γιούχτας 0-0: Λευκή ισοπαλία στην Νίκαια

Ισόπαλο δίχως σκορ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Ιωνικού με τον Γιούχτα που από το 67΄αγωνίστηκε με 10 λόγω αποβολής του Μπουτσάκη. Η ισοπαλία δεν έκανε σε κανένα από τους δύο αφού οι μεν γηπεδούχοι μάχονται για την άνοδο ενώ οι δε φιλοξενούμενοι πλέον μπαίνουν σε μπελάδες αφού σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χάσουν από τον Τηλυκράτη στην επόμενη  καθώς αυτό θα σημάνει τον απευθείας υποβιβασμό τους.

Αιγάλεω - Ηλιούπολη 1-0: Άλμα παραμονής για τους γηπεδούχους

Σε μια σημαντική νίκη έφτασε το Αιγάλεω επικρατώντας με 1-0 της Ηλιούπολης χάρη σε γκολ του Μπουλάρι στο 24΄. Η ήττα αυτή δεν άρεσε καθόλου στην Ηλιούπολη που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες της Καλλιθέας και παραμένει στην τρίτη θέση και το -12 από την κορυφή.

Αναλυτικά πως διαμορφώνεται η βαθμολογία:

1. Καλλιθέα 47

2. Χανιά 41

3. Ηλιούπολη 35

4. Ιωνικός 33

5. Καλαμάτα 33

6. Διαγόρας 26

7. Αιγάλεω 25

8. Ολυμπιακός Β 22

9. Παναθηναϊκός Β 20 

10. Παναχαϊκή 20 

11. Γιούχτας 19

12. Τυληκράτης Λευκάδας 18

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-5 θα μονομαχήσουν για την άνοδο στην Super League 1. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 6-11 θα μονομαχήσουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η ομάδα που θα τερματίσει 12η υποβιβάζεται απευθείας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου: 

Ολυμπιακός Β - Παναχαϊκή

Χανιά - Ηλιούπολη 

Καλαμάτα - Καλλιθέα 

Αιγάλεω - Ιωνικός 

Παναθηναϊκός Β - Διαγόρας 

Γιούχτας - Τυληκράτης Λευκάδας 

Όλες οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Κυριακή 10 Μαρτίου στις 16:00.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code