ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 0-2: «Χρυσό» διπλό και ανάσα παραμονής


Σπουδαίο διπλό για την μάχη της σωτηρίας πήρε ο Βόλος.

Η ομάδα της Μαγνησίας, που καιγόταν για την νίκη και το τρίποντο, επικράτησε με 0-2 του Αστέρα στην Τρίπολη, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα για την μάχη της σωτηρίας, φτάνοντας τους 22 βαθμούς και στην 12η θέση της βαθμολογίας. 

Ο Κόμπα στο 62ο λεπτό και ο Γκαρσία στο 70΄ σκόραραν για την ομάδα του Χρήστου Κόντη, που την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Κηφισιά σε έναν πρόωρο τελικό παραμονής

Το παιχνίδι

Με καλό ρυθμό ξεκίνησε η αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν επιθετικά και τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι, ήταν για τον Αστέρα, με τον Παλάσιος να επιχειρεί ένα καλό σούτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 20' όπου μετά από κόρνερ, ο Κόβατς πήρε μία κεφαλιά, με τον Κόβατς να μην δυσκολεύεται όμως να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 25ο λεπτό, μετά από γρήγορη αντεπίθεση των Αρκάδων, ο Κωστέας κινήθηκε απειλητικά μέσα στην περιοχή του Βόλου, μετά από ασίστ του Μπαρτόλο, με τον Κόβατς να βγαίνει και να καθαρίζει την φάση. Στο 29ο λεπτό ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν, το σούτ του Γκλάβτσιτσ όμως κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του Αστέρα και απομακρύνθηκε. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Βολιώτες ήταν ξανά στην επίθεση, η κεφαλιά του Σιέλη όμως, από καλή θέση, πέρασε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε, με τον Βόλο να χάνει μία σπουδαία ευκαιρία! Μετά από λάθος στην άμυνα του Αστέρα, ο Μπερτόλιο βρέθηκε σε πολύ πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, επιχείρησε και ένα σούτ, με τον Γραμματικάκη όμως να αποκρούει εντυπωσιακά, σώζοντας την εστία του από την παραβίαση στο 48'. Ο Αστέρας απάντησε άμεσα στην ευκαιρία των φιλοξενούμενων! Στο 52ο λεπτό, μετά από σέντρα του Λύρατζη, ο Κωστέας προσπάθησε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Κόβατς να αποκρούει και να στείλει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 62ο λεπτό, ο Βόλος άνοιξε το σκόρ! Ο Ντε Κάμπς βρήκε με ωραία μπαλιά τον Μαξιμιλιάνο Κόμπα και ο τελευταίος, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αστέρα, κάνοντας το 0-1! Στο 70ο λεπτό, ο Βόλος διπλασίασε τα τέρματα του! Μετά από σέντρα του Λούνα από αριστερά, ο Γκαρσία σκόραρε για τους Θεσσαλούς, γράφοντας το 0-2 και δίνοντας μεγάλο προβάδισμα νίκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Λύρατζης, Καστάνιο, Ατιένθα, Χουχούμης (76΄Άλβαρες), Αλάγκμπε, Σουρλής (46΄Γκρόζντανιτς), Μπαρτόλο (85΄Σίτο), Κρεσπί, Παλάσιος (67΄Ζουγκλής), Κωστέας (76΄Μάντζης).

ΒΟΛΟΣ (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Μύγας, Σιέλης (97' Ασλανίδης), Καλογερόπουλος, Άλχο, Ντε Καμπς, Λούνα, Μπερτόγλιο (77΄Τσοκάνης) (86΄ Τρουγιέ), Κόμπα, Γκλάβτσιτς, Γκαρσία (85΄Μωραίτης).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code