ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντάουντα στο SNG για τη ρατσιστική επίθεση: «Με αποκάλεσε αράπη, δεν έχω ξαναβιώσει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα»

Στον απόηχο της ρατσιστικής επίθεσης που δέχτηκε ο επιθετικός του Ιωνικού, Ντάουντα, στο παιχνίδι της Super League 2, τοποθετήθηκε στο Sportsnewsgreece και σκιαγράφησε το χρονικό του απεχθούς συμβάντος. 

Ο Αμπιόλα Ντάουντα είναι πλέον ευρέως γνωστός στα γήπεδα του τόπου μας, καθώς τον περασμένο Γενάρη έκλεισε αισίως επτά χρόνια από την στιγμή που μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρομήτου. Έχοντας αγωνιστεί κατά σειρά στην ομάδα του Περιστερίου, στην Λάρισα, τον Παναιτωλικό και τον Απόλλωνα Σμύρνης, η φετινή σεζόν τον βρίσκει στη Νίκαια και τον Ιωνικό, όντας ένας εκ των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών της Super League 2.

Σε ηλικία 36 ετών μετρά ήδη επτά τέρματα σε 17 αναμετρήσεις, αλλά πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι έχει κερδίσει με την παρουσία και το ήθος του τον σεβασμό της πλειοψηφίας των συναδέλφων του. Όχι όμως και του Ισπανού αθλητή της Καλαμάτας, Αλεχάνδρο Αρίμπας, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα (05/02) του επιτέθηκε λεκτικά, "ξερνώντας" ρατσιστικό οχετό.

Το γεγονός κατείγγειλε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ και ο σύλλογος του ανάρτησε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του. Εξίσου εξοργιστικό το γεγονός ότι στην αψιμαχία που είχε με τον αντίπαλο του τιμωρήθηκε ο ίδιος με κίτρινη κάρτα, ενώ ο παίκτης της "Μαύρης Θύελλας"... την έβγαλε καθαρή.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αθλητή, μας βοήθησε να διαλευκάνουμε το τοπίο, αναφέροντας για το περιστατικό: «Χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι μεταξύ μας, περπατούσα δίπλα του και με αποκάλεσε αράπη. Είναι κάτι το οποίο δεν έχω ξαναβιώσει κατά την διάρκεια της επταετούς παρουσίας μου στην Ελλάδα. Η ομάδα μου έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες πράξεις και έχει καταγγείλει το γεγονός στην αρμόδια αρχή (Super League 2)».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code