ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

SERIE A MATCHDAY 25:Βαρύ το κλίμα για τους Ναπολιτάνους


Ήμερα γκέλας η χθεσινή για τις μεγάλες ομάδες της Ιταλίας.Η Νάπολι έφερε ισοπαλία στην έδρα της ενώ η Γιουβέντους μοιράστηκε βαθμούς με την Βερόνα.Η Ατάλαντα νίκησε άνετα με 3-0  την Σασουόλο.


Νάπολι-Τζένοα 1-1 

Άλλη μία ισοπαλία και κλίμα εσωστρέφειας ενόψει Ευρώπης

Γλύτωσε τα χειρότερα και έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις του αγώνα.Προβληματική ανασταλτικά και με πολλά θέματα στην δημιουργία φάσεων.Η Τζένοα προηγήθηκε με τον Φρεντραπ να κάνει το 0-1.Ο Εντοτζι για την Νάπολι  της έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας.Στην 9η θέση η Νάπολι με 36 βαθμούς ενώ στην 12η θέση βρίσκεται η Τζένοα με 30.


Βερόνα-Γιουβέντους 2-2



Είχε απαντήσεις η Γιουβέντους στα γκολ της Βερόνα

Προηγήθηκε δύο φορές η Βερόνα αλλά δεν ήταν αρκετές για να της δώσουν την νίκη στο παιχνίδι.Φολορόσο και Νασλίν τα γκολ για τους γηπεδούχους ενώ ισοφάρισαν για την Γιουβέντους οι Βλάχοβιτς και Ραμπιό.Στον βαθμολογικό πίνακα βρίσκεται πίσω από την Ίντερ με 9 βαθμούς ενώ η Βερόνα είναι στην 18η θέση δίχως νίκη σε 5 αναμετρήσεις έχοντας 20 βαθμούς.

Αταλάντα  - Σασουόλο 3-0




Αποφασισμένη για μεγάλα πράγματα

Έχοντας νικηφόρο σερί αγώνων η Αταλάντα νίκησε με 3-0 την Σασουόλο η οποία είχε χαμένο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.Ο Πάσαλιτς άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.Ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο οι Κοπμάινερς και Μπάκερ.Στην 4η θέση με 45 βαθμούς η Αταλάντα,η Σασουόλο στην 17η θέση με 20 βαθμούς.
Σημερινές αναμετρήσεις 
Λάτσιο- Μπολόνια (σε εξέλιξη 1-0)
16:00 Έμπολι-Φιορεντίνα 
16:00 Ουντινέζε-Κάλιαρι
19:00 Φροζινόνε-Ρόμα
21:45 Μόντσα-Μίλαν 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code