ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

NBA: Οι Μπακς του Γιάννη διέλυσαν τους πρωταθλητές Νάγκετς


Το παιχνίδι που ξεχώρισε από τη χθεσινή -γεμάτη δράση- βραδιά στο ΝΒΑ, ήταν η εύκολη νίκη των Μπάκς έναντι των Νάγκετς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει μία εξαιρετική εμφάνιση. σημειώνοντας 36 πόντους και κατεβάζοντας 18 ριμπάουντ.

Ο ενθουσιασμός γύρω από αυτό το πολυαναμενόμενο ματσάρισμα των Ευρωπαίων γιγάντων του ΝΒΑ, Νικόλα Γιόκιτς και Γιάννη Αντετοκούνμπο, κράτησε μόνο για μία περίοδο, αφού μόνο στα πρώτα 12 λεπτά του αγώνα το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό, με το σκορ να είναι 28-23 υπέρ των "ελαφιών". Ύστερα, όμως, η ομάδα του Έλληνα σούπερ σταρ ανέβασε τη διαφορά στους 20 ποντους και δεν κοίταξε ποτέ πίσω, καθώς τη διατήρησε σταθερά μέχρι το τέλος του αγώνα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 112-95. Ο Γιόκιτς πραγματοποίησε μία ακόμα πολύ καλη εμφάνιση σημειώνοντας 29 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ, αλλά πέραν του αξιόπιστου Άαρον Γκόρντον (14π), δεν είχε τη βοήθεια που απαιτούταν για να επαναφέρει την ομάδα του στο παιχνίδι. Φύσικά, ρόλο σε αυτό έπαιξε και η φοβερή άμυνα που έπαιξαν οι Μπακς σε αυτό το παιχνίδι, κάτι για το οποίο τα "ελάφια" δεν φημίζονται φέτος.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε το ματς των Τίμπεργουλβς με τους Κλίππερς, αφού πριν από την έναρξη του αγώνα ήταν οι δύο κορυφαίες ομάδες της δυτικής περιφέρειας. Παρά το γεγονός ότι η Μινεσότα δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, το σκορ στο ημίχρονο ήταν 53-49, μόνο 4 πόντους διαφορά υπέρ της ομάδας του Λος Άντζελες και φαινόταν πως αν ανεβάσουν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο θα ήταν ενα παιχνίδι που μπορούσαν να πάρουν, ώστε να διατηρήσουν την πρωτιά στην περιφέρεια. Έτσι και έκαναν, καθώς η τρίτη περίοδος έληξε με ένα επιμέρους 40-19 υπέρ των "λύκων", οι οποίοι δεν κοίταξαν πίσω, με το τελικο σκορ να διαμορφώνεται στο 121-100. Από την ομάδα της Μινεσότα δεν ξεχώρισε ιδιαίτερα κάποιος παίκτης, αλλά επρόκειτο για μία ομάδικη νίκη, με έξι παίκτες της να σκοράρουν δίψήφιο αριθμό πόντων.

Όσον αφορά τα εναπομέιναντα παιχνίδια, οι Σίξερς, χωρίς τον Τζοέλ Εμπίιντ, έσπασαν το σερί των εννιά συνεχόμενων νικών του Κλίβελαντ, οι Γουόριορς συνέχισαν το δικό τους σερί, επεκτίνοντάς το στις πέντε νίκες, μετά την επικράτηση τους επι των Τζαζ, οι Ροκέτς επικράτησαν επί των Νικς, σε ένα θρίλερ που καθορίστηκε με βολές που κέρδισε η ομάδα του Χιούστον στην εκπνοή του αγώνα, οι Χόρνετς νίκησαν τους Πέισερς που δείχνουν να μην έχουν βρει ακόμα τα πατήματά τους μετά την απόκτηση του Πασκάλ Σιάκαμ, οι Σπερς εξέπληξαν και διέλυσαν εκτός έδρας τους ντεφορμαρισμένους Ράπτορς, οι Μπουλς πήραν μία σημαντική νίκη έναντι στους Χοκς, που μπορει να τους φανεί χρήσιμη στην πορεία καθώς ενδέχεται να τους αντιμετωπίσουν στα play-in, το Ντάλας δυσκολεύτηκε αλλά εν τέλει πήρε μια "επαγγελματική" νίκη επί των αδιάφορων Γουίζαρντς και, τέλος, η Νέα Ορλεάνη νίκησε "σβηστά" τους καταβεβλημένους από τους τραυματισμούς Γκρίζλις.

Αναλυτικά τα σκορ:

Μιλγούκι Μπακς - Ντένβερ Νάγκετς 112-95
Λος Άντζελες Κλίπερς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς 100-121
Κλίβελαντ Καβαλίερς - Φιλαδέλφια Σίξερς 121-123
Γιούτα Τζαζ - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 107-129
Χιούστον Ρόκετς - Νιου Γιορκ Νικς 105-103
Σάρλοτ Χόρνετς - Ιντιάνα Πέισερς 111-102
Τορόντο Ράπτορς - Σαν Αντόνιο Σπερς 99-122
Ατλάντα Χοκς - Σικάγο Μπουλς 126-136
Ντάλας Μάβερικς -  Ουάσινγκτον Γουίζαρντς 112-104
Μέμφις Γκρίζλις - Νιου Όρλεανς Πέλικανς 87-96

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code