ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 69-89: Περίπατος πριν το Final-8


Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα της ΑΕΚ με 69-89, πριν τον μεταξύ τους προημιτελικό στο Final-8 της Κρήτης.

Ο αγώνας 

Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε στην αρχή με 7-3. Όμως, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε γρήγορα, πήρε το προβάδισμα και δεν το έχασε ξανά στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν ήταν κυριαρχικοί και έχτισαν γρήγορα διψήφιες διαφορές, χωρίς να απειλούνται στο ελάχιστο από τους γηπεδούχους. Έτσι, το σκορ στην ανάπαυλα ήταν 35-48 υπέρ των πρασίνων.

Στην συνέχεια και με την έναρξη της επανάληψης, η Ένωση προσπάθησε να αντιδράσει και με επιμέρους σκορ 13-6, μείωσε σε 48-54, μπαίνοντας και πάλι στο παιχνίδι. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δικό τους 4-0 και ανέβασαν και πάλι την διαφορά σε διψήφια επίπεδα. Τότε και με το σκορ στο 48-58, είχαμε μια δεκάλεπτη διακοπή στην αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα, λόγω υβριστικών συνθημάτων προς την διαιτητή Τσαρούχα, οι διαιτητές αποχώρησαν προς τα αποδυτήρια, διατάσσοντας εκκένωση του γηπέδου. Ωστόσο, με την παρέμβαση του Δημήτρη Μαυροειδή, του Γενικού Αρχηγού της ΑΕΚ, οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων σταμάτησαν τα συνθήματα και οι "άρχοντες του αγώνα" επέστρεψαν για τη συνέχεια του ματς.

Έκτοτε, οι πράσινοι έκαναν... περίπατο. Οι παίκτες του τριφυλλιού ανέβασαν την απόδοσή τους και σταδιακά διεύρυναν το προβάδισμά τους, με αποκορύφωμα το τέταρτο δεκάλεπτο, όταν και προηγήθηκαν ακόμα και με 22 πόντους (63-85, 65-87). Πλέον και με τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης να είναι διαδικαστικά, το μόνο που άλλαξε, ήταν το τελικό σκορ, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στο τέλος στη νίκη με 69-89.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Ναν με 19 πόντους και 8 ασίστ. Πολύ καλοί επίσης και οι Μήτογλου και Γκραντ με 10 πόντους έκαστος. Από πλευράς ΑΕΚ, ο ΜακΡέι σταμάτησε στους 15 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-28, 35-48, 53-68, 69-89


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code