ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανώτερη η Λαμία στους Ζωσιμάδες



Με τους τρείς πολύτιμους βαθμούς απέδρασε η Λαμία από τους Ζωσιμάδες. Η Λαμία ήταν ανώτερη του ΠΑΣ Γιάννινα στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι παρά τις δύο αποκρούσεις πέναλτι του Αθανασίου δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το προβάδισμα των φιλοξενούμενων και να τους περιορίσουν από το να σκοράρουν πάλι. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 1-4 για τους φιλοξενούμενους.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε την φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται με 1-2 χάρις στα γκολ του Καρλίτος  και του Αμαράλ, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 41 με τον αρχηγό τους τον Κόντε. Οι Λαμιώτες έδειξαν από νωρίς τις επιθετικές τους διαθέσεις όταν μόλις στο 8ο λεπτό κεφαλιά του Τσιλούλη, μετά από σέντρα του Καρλίτος, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου. Αμέσως μετά στο 9ο λεπτό καλό σουτ του Νούνιες απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ. Στο 12ο λεπτό ο Αθανασίου αποκρούει πέναλτι του Καρλίτος μετά από ανατροπή στον Μαρτίνεθ από Καραχάλιο και υπόδειξη  από το VAR. Στο 19ο λεπτό με απευθείας βολέ του Καρλίτος που βρέθηκε ακάλυπτος στο αριστερό μέρος της μεγάλης περιοχής του ΠΑΣ η Λαμία άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα στο 21' η Λαμία διπλασίασε τα τέρματα της μετά από εκπληκτική ενέργεια του Αμαράλ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το 30 άρχισε να κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία του και να πιέζει όλο και περισσότερο. Χαρακτηριστικά στο 40ο λεπτό σουτ το Ροσέρο, έξω από την μεγάλη περιοχή της Λαμίας ανάγκασε τον Κοσέλεφ σε εκπληκτική απόκρουση. Στο 41' μείωσε σε 1-2 ο ΠΑΣ με κεφαλιά του Κόντε μετά από απόκρουση σε σουτ του Σόρια. Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν το σουτ του Εραμούσπε στο δοκάρι της Λαμίας.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πρωταγωνιστής του δευτέρου μέρους ήταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, Αθανασίου. Συγκεκριμένα ανέτρεψε τον Σλίβκα δίνοντας πέναλτι στην Λαμία στο 60ο λεπτό το οποίο απέκρουσε, μετά από εκτέλεση πάλι του Καρλίτος, ενώ αμέσως μετά, με τραγική έξοδο του ίδιου, ο Τσιλούλης έκανε το σκορ 1-3 στο 61ο λεπτό. Ο Τσιλούλης πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα μετά από τετ α τετ με τον Αθανασίου διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-4 για τους Λαμιώτες. Η φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία και για 5ο γκολ στο 84ο λεπτό, όταν ο Αθανασίου έβγαλε σουτ του Τσούκαλου, ο οποίος ήταν μόνος στην περιοχή του ΠΑΣ. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους οπαδούς των γηπεδούχων να αποδοκιμάζουν την ομάδα τους από τις ταράτσες όπου παρακολουθούσανε το παιχνίδι  

Τελικό αποτέλεσμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία: 1-4 (Κόντε 41' - Καρλίτος 20', Αμαράλ 22', Τσιλούλης 62', 81')

ΠΑΣ Γιάννινα : Αθανασίου, Σόρια, Κιάκος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Τζίνο, Οσέι, Παμλίδης, Ροσέρο, Κόντε.

Λαμία : Κοσέλεφ, Αμαράλ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ, Καρλίτος, Σλίβκα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code