ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σωτήριο διπλό για την Κηφισιά,ΟΦΗ-ΚΗΦΙΣΙΑ 1-2

 


Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε την Κηφισιά στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.Με δύο προσωπικά γκολ του Οζέγκοβιτς η Κηφισιά απέδρασε παίρνοντας τους 3 βαθμούς και πήγε στους 15 στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.


Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μετά από μαρκάρισμα του Μπρεσάν ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα και ο Οζέγκοβιτς ευστόχησε για να βάλει την Κηφισιά μπροστά στο σκορ.Ο ΟΦΗ είχε κατοχή της μπάλας είχε ρυθμό αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Κηφισιάς.Πριν την ανάπαυλα ο Ματέους Σάντος πήγε να γίνει απειλητικός αλλά η μπάλα βρέθηκε στον Τοπάλ και κατέληξε κόρνερ.


Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 64ο λεπτό η Κηφισιά βρήκε και δεύτερο τέρμα μετά από το γύρισμα του Μενέντες ο οποίος βρήκε τον αμαρκαριστο Οζέγκοβιτς που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2.Στο 71ο λεπτό μετά από στημένη φάση μετά από επαφή  Αποστολάκη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και με αυτό το γκολ έβαλε τον ΟΦΗ ξανά στην διεκδίκηση βαθμών στον αγώνα.Το σουτ του Σάντος  από πλευράς Κηφισιάς  απομάκρυνε ο Μπάουμαν.



ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Μπρεσάν, Βούρος, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγος, Ριέρα, Τοράλ, Αποστολάκης, Ισέκα


ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Σολία, Βαφέας, Σάντος, Μενέντες, Μπιφούμα, Οζέγκοβιτς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code