ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έ-Χ-ασαν και κινδυνεύουν ΝΠΣ Βόλου και Παναιτωλικός

 


Σ' ένα παιχνίδι, όπου είχε δύο διαφορετικούς πρωταγωνιστές ανά ημίχρονο, έμειναν και οι δύο στο 1-1 και τον βαθμό της ισοπαλίας. Ξεχώρισε το φοβερό τέρμα του Σενγκέλια αλλά και η άνοδος του Παναιτωλικού στο δεύτερο μέρος.

Α' Ημίχρονο

Άφαντος ήταν καθ' όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους ο Παναιτωλικός, ο οποίος κατάφερε βέβαια να σκοράρει νωρίς, κάτι που λειτούργησε περισσότερο... αρνητικά για τον ίδιο, αφού ο ΝΠΣ Βόλου αναγκάστηκε να ανεβάσει τις γραμμές και τον ρυθμό του πολύ πιο γρήγορα. Το γκολ ήρθε στο 8' με τον Σενγκέλια να πατάει περιοχή από τα δεξιά και με αριστοτεχνικό πλασέ πέτυχε ένα φανταστικό τέρμα για το 0-1. Η ισοφάριση ήταν σχεδόν άμεση, με τους γηπεδούχους στο 15ο λεπτό να δημιουργούν μια φάση με δυνατό σουτ του Μύγα, τον Στεργιάκη να απομακρύνει και στην «επαναφορά» ο Γκαρσία έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα με το γόνατο για το 1-1.

Β' Ημίχρονο

Τελείως άλλο το σκηνικό στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Παναιτωλικό από την αρχή αυτού έως και το τέλος του, πίεσε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, έχοντας μάλιστα και ένα αρκετά άμεσο παιχνίδι όσο είχε την μπάλα στην κατοχή του. Ο ΝΠΣ Βόλου προσπάθησε να το ισορροπήσει από το 60' και έπειτα αλλά οι βεβιασμένες μεταβιβάσεις του από την άμυνα προς την επίθεση δεν... «έπιαναν τόπο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code