ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πανσερραϊκός - Άρης: Ο Άλεξιτς τον Χ-άλασε στις καθυστερήσεις (1-1)



Σέ ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν οι αρκετές προσωπικές μονομαχίες και τα φάουλ ο Πανσερραϊκός και ο Άρης αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1, με τις δύο ομάδες να βρίσκουνε από ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μορόν άνοιξε το σκορ με ένα πανέμορφο τελείωμα και ατομική ενέργεια (52΄) και η ομάδα των Σερρών κατάφερε να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90+4΄ με τον Άλεξιτς να αποτελεί την χρυσή αλλαγή σκοράροντας μερικά μόνο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Α' ημίχρονο

Η πρώτη τελική στο παιχνίδι ήρθε για τον Άρη, με τον Σουλειμάνοφ να δοκιμάζει ένα σουτ έξω από την περιοχή μόλις στο 4΄ αλλά τον Χόβαν να μπλοκάρει εύκολα. Ο Πανσερραϊκός έδειξε πως δεν θα καθόταν πίσω βγάζοντας και την δική του πρώτη τελική στο 12΄ με τον Ουάρντα να βγάζει την σέντρα στον Μπεντακόρ, αυτός να παίρνει την μπάλα εκτός περιοχής και να σουτάρει στην αγκαλιά του Κουέστα.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό να ανοίξει το σκορ στο 24΄ με την Ουάρντα να κερδίζει ένα κόρνερ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, τον Τομάς να εκτελεί και να στέλνει στην μπάλα στοην αριστερή γωνία της εστίας με τον Κουέστα να μπλοκάρει. Άμεση απάντηση στις ευκαιρίες για τον Άρη στο 26΄ με διπλή ευκαιρία, αρχικά με τον Σουλειμάνοφ να κερδίζει από τον Ουεντραόγκο, να κάνει την ατομική προσπάθεια μπαίνοντας στην περιοχή του Πανσερραϊκού σουτάροντας αλλά τον Μπέργκστρεμ να μπλοκάρει και στην συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Νταρίντα όπου έκανε ένα αδύναμο σουτ και η μπάλα έφτασε στην αγκαλιά του Χόβαν.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό στο 35΄με τον Δεληγιαννίδης να κάνει τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Μπετανκόρ στην καρδιά της περιοχής, εκείνος την κατέβασε έκανε το πλασέ και ο Κουέστα μπλόκαρε. Το παιχνίδι είχε πάρει άγρια ομορφιά στα τελευταία λεπτά, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω συνεχώς και τον Άρη να απαντάει στις ευκαιρίες του Πανσερραϊκού, με τον Σουλεϊμάνοφ να εκτελεί ένα φάουλ που είχε κερδίσει σε πλεονεκτική θέση, ο Χόβαν απέκρουσε με τις γροθιές και στην συνέχεια της φάσης το σουτ του Μοντόγια να περνάει εκτός. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να έχουνε αρκετές προσωπικές μονομαχίες και να κυριαρχούνε τα φάουλ μέχρι την ανάπαυλα και το 0-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Β' ημίχρονο

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Άρης βρήκε ένα απίστευτο γκολ έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια του Μορόν στο 52΄. Ο επιθετικός του Άρη κατέβασε όμορφα μόνος του την μπάλα, κέρδισε δύο παίχτες του Πανσερραϊκού, μπήκε στην μικρή περιοχή και δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία κέρδισε τον Χοβάν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. 

Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει έπειτα από το γκολ που δέχτηκε και έβγαλε άμεσα δύο ευκαιρίες με τον Τομάς αρχικά (56΄) να στέλνει την μπάλα αρκετά ψηλά από την εστία και στην συνέχεια με τον Μασαρίποφ (60΄) να επιχειρεί μια ατομική προσπάθεια έπειτα από κλέψιμο από τον Βέλεθ και τον Κουέστα να διώχνει με δυσκολία το σουτ του. Άμεση απάντηση για τον Άρη με τον Κίκε Σαβέριο να δοκιμάζει το πόδι του από την κορυφή της μεγάλης περιοχής αλλά τον Χόβαν να μπλοκάρει εύκολα.

Ο ρυθμός μετά το γκολ έπεσε αρκετά, με τις δύο ομάδες να είναι αργές στις επιθέσεις τους και να κυριαρχούνε οι πολλές προσωπικές μονομαχίες και τα φάουλ. Ο Πανσερραϊκός βρήκε την ισοφάριση στο 4ο λεπτό του αγώνα με τις δύο αλλαγές του Γκαρσία, Άλεξιτς και Οικονόμου να είναι οι πρωταγωνιστές. Ο οικονόμου έβγαλε την μπαλιά από αριστερά, ο Άλεξιτς κέρδισε στον αέρα τον Μοντόγια και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το 1-1 όπου έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

Οι ενδεκάδες;

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Μπέργκστρομ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Ντάνκερλουι, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Ουάρντα, Πηλέας, Τομάς, Μπεντακόρ.

Άρης: Κουέστα, Ντούρασεκ, Βέλεθ, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Νταρίντα, Βερστράτε, Σαβέριο, Σουλειμάνοφ, Μορόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code