ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κόσμος της Αγιάς Σοφιάς και η ποιότητα των παικτών της ΑΕΚ ανάγκασαν σε ήττα τον ΠΑΣ Γιάννινα !


Μια ΑΕΚ ασόβαρη ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κατάφερε να σηκώσει ανάστημα και με την ποιότητα των παικτών της να υποτάξει τον ΠΑΣ Γιάννινα και να τον αναγκάσει σε ήττα με 4-2 στην Αγιά Σοφιά - ΟΠΑΠ Αρένα.

Α' Ημίχρονο

Ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι σε γενικές γραμμές για το πρώτο ημίχρονο, με την ΑΕΚ να έχει "κοιμηθεί" από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον τρόπο παιχνιδιού του, όπου την περίμενε στο δικό του 1/3. Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει τέρμα στο 15' με τον Σιμάνσκι να σκοράρει μέσα από την μεγάλη περιοχή με υποδειγματικό σουτ στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα των Ιωαννίνων. Η ισοφάριση ήρθε από τους φιλοξενούμενους απ' τον Σομποτσίνσκι στο 35' με πανέμορφο πλασέ κινούμενος στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Η ολική ανατροπή ήρθε από τον Τζίμα, όπου στο 45' έπιασε ένα δυνατό σουτ , μετά από προσποίηση στον Χατζισαφί και νίκησε τον Στάνκοβιτς για το 1-2.

Β' Ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε την ΑΕΚ να είναι πρωταγωνίστρια και να κρατάει συνεχώς μπάλα, όμως οι κινήσεις της και ο τρόπος παιχνιδιού της ήταν πλήρως νευρικός. Η ισοφάριση έρχεται τελικά στο 69' με τον Πόνσε να βρίσκει ξανά δίχτυα με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από σέντρα του Μάνταλου από κερδισμένο φάουλ. Ανατροπή νούμερο δύο στο ματς, αυτή την φορά για την ΑΕΚ, στο 74, όταν ο Ελίασσον εκτέλεσε κόρνερ, ο Χατζησαφί με κεφαλιά γύρισε και έβγαλε ασσίστ στον ξεχασμένο Λιούμπισιτς που σκόραρε για το 3-2 με το... γόνατο από το ύψος της μικρής περιοχής. Δεν σταμάτησαν οι κιτρινόμαυροι στιγμή και έτσι στο 79' πέτυχαν και 4ο τέρμα, με τον Μάνταλο να εκτελεί φάουλ ξανά και τον Πόνσε με κεφαλιά μέσα σε όλα τα σώματα να σκοράρει δις την βραδιά για το 4-2 !


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code