ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ: Έβγαλε την υποχρέωση (0-2)





Σκοράροντας από ένα γκολ στις καθυστερήσεις κάθε ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει με 0-2 από τις Σέρρες, χωρίς να θέλξει με την εμφάνισή του αλλά ώντας ουσιαστικός και παίρνοντας το αποτέλεσμα που έψαχνε. Τα γκολ των Κωνσταντέλιας και το αυτογκόλ του Πεταυράκη έκριναν το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να δέχονται 2 κόκκινες κάρτες(Μορέριρα, Δεληγιαννίδης).


Α΄ ημίχρονο

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε έχοντας την πλειοψηφία της κατοχής και βγάζοντας την πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού στο 6΄ με τον Κωνσταντέλια να δοκιμάζει το πόδι του έξω από την περιοχή του Χόβαν αλλά η μπάλα να περνάει λίγο εκτός. Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό να ανοίξει το σκορ στο 10΄με τον Ουάρντα να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και από πλεονεκτική θέση να αστοχεί, ενώ στην συνέχεια ο βοηθός υπέδειξε τον παίχτη του Πανσερραϊκού σε θέση οφσάιντ.

Νέα καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με το σουτ του Σβάμπ στο 11΄ να περνάει ψηλά πάνω από τα δοκάρια και το Πανσερραϊκό να απαντάει άμεσα στις ευκαιρίες με ένα σουτ του Ουάρντα στο 14΄ να πηγαίνει όμως επάνω στον Ζίβκοβιτς και να εξουδετερώνεται εύκολα.

Μετά τα μισά του ημιχρόνου ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε αρκετά φάουλ στο χώρο του γηπέδου, τον Πανσερραϊκό να κρατάει σφιχτές τις γραμμές του και τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να τις διασπάσει με μακρινές και κάθετες μπαλιές. Οι φιλοξενούμενοι δοκίμασαν να απειλήσουν την εστία του Χόβαν με μοναδική καλή ευκαιρία ένα μακρινό σουτ του Κωνσταντέλια στο 27΄. Και ενώ όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα έβγαινε χωρίς σκορ, μια λάθος εκτίμηση του Διαμαντή μέσα στην μικρή περιοχή έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να ανοίξει το σκορ. Ο Γιόνι έκανε την κάθετη στην μικρή περιοχή,  ο κεντρικός αμυντικός των Σερραίων προσπάθησε να προστατέψει την μπάλα με το σώμα του για να βγει εκτός με τον Κωνσταντέλια να τον περνάει έξυπνα και να του κλέβει την μπάλα και με πλάγιο σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Χόβαν για να γράψει το 0-1 στην εκπνοή των καθυστερήσεων.

Β΄ ημίχρονο

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο νωθρά στο παιχνίδι έχοντας και πάλι την υπέρ του κατοχή αλλά οι ευκαιρίες που βρήκε ήταν ένα φάουλ του Μούργκ και ένα μακρινό σουτ του Οζντόεφ που περάσαν ψηλά εκτός στόχου. Ο Πανσερραϊκός έκανε αισθητή την παρουσία του στο 58΄ δημιουργώντας την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Γούλερι και Ουάντα να συνδιάζονται βγαίνοντας σε αντεπίθεση, και τον τελευταίο να δοκιμάζει το πόδι του εκτός περιοχής αλλά τον Ζίβκοβιτς να είναι σε ετοιμότητα και να διώχνει σε κόρνερ. 

Άμεση διπλή απάντηση από τους ασπρόμαυρους του Λουτσέσκου που φτάσανε πολύ κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ, αρχικά με το σουτ του Οζντόεφ(61΄) να περνάει μερικά μόνο εκατοστά δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι του Χόβαν και στην συνέχεια με το σουτ του Ντεσπότοφ(62΄) να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα των Σερραίων και να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 69΄η ομάδα των Σερρών έμεινε με 10 παίχτες καθώς ο Μορέιρα δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα που αμφισβητήθηκε πολύ από τους γηπεδούχους.

Με τον Πανσερραϊκό να έχει μείνει με 10 ο ΠΑΟΚ ενέτεινε την πίεση του θέλοντας να κλειδώσει το ματς και να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Οι Ντεσπότοφ, Τάισον και Τόμας χάσανε τις δικιές τους ευκαιρίες για να πετύχουνε ένα γκολ αλλά οι προσπάθειές τους ήταν εκτός στόχου. Στο 86΄οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίχτες με τον Δεληγιαννίδη να βλέπει την απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Τάισον δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο το έργο τους. Η ομάδα του Λουτσέσκου στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού κλείδωσε το ματς βρίσκοντας το δεύτερο γκολ. Ο Σοάρες έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Ντεσπότοφ έκανε την προβολή αλλάζοντας την πορεία της μπάλας και στην συνέχεια αυτή κόντραρε στο σώμα του Πεταυράκη στέλνοντας την στην εστία της ομάδας του για το 0-2.

Ενδεκάδες

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Θυμιάνης, Διαμαντής, Πεταυράκης, Δεληγαννίδης, Ντανκερλούι, Πηλέας, Οικονόμου, Μορέιρα, Ουάρντα, Γούλερι

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Κετζιόρα, Νάσμπεργκ, Ότο, Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code