ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Λαμία 3-1: "Άλμα" παραμονής για τους γηπεδούχους

 


Ατρόμητος και Λαμία αναμετρήθηκαν για την 25η αγωνιστική της Super League σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι αφού είχε ήδη η κλειδώσει η συμμετοχή των γηπεδούχων  στα playout και των φιλοξενούμενων στα play off. Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έδειξε να το θέλει περισσότερο καταφέρνοντας να επικρατήσει με 3-1 χάρη στα γκολ των Γιουμπιτάνα και Αντζιέλσκι (2), ενώ για την Λαμία που από το 69' αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω ισοφάρισε προσωρινά ο Σλίβκα.

Πρώτο ημίχρονο

Ο Ατρόμητος ευτύχησε να πάρει νωρίς το προβάδισμα αφού ο Γιουμπιτάνα άνοιξε το σκορ μόλις στο 2΄ με όμορφο πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι παρόλα αυτά δεν πτοήθηκαν και αν και οι Περιστεριώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων η Λαμία ήταν εκείνη που λίγο πριν από την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (26') κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Κούντε στην προσπάθεια του να κόψει τον Μαρτίνεθ έκανε  φάουλ, ο διαιτητής έκανε νόημα να συνεχιστεί το παιχνίδι η μπάλα έφτασε στον Σλίβκα που πέρασε τον Τσιντώτα και προ κενής εστίας έγραψε το 1-1. Ένα αρκετά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο με 5 φάσεις για τον Ατρόμητο και 3 για την Λαμία έκλεισε στο ισόπαλο 1-1.

Δεύτερο ημίχρονο

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο καταφέρνοντας μάλιστα να πάρει κεφάλι στο σκορ με κεφαλία του Μαρτίνεθ στο 49' ένα γκολ το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αυτή η φάση θα λέγαμε ότι ξύπνησε τον Ατρόμητο που αν και μπήκε κάπως νωθρά στο δεύτερο ημίχρονο  στο 61΄κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα. Ο Βαλένσια έκανε ένα σουτ ο Κοσέλεβ απέκρουσε ωστόσο ο Αντζιέλσκι ήταν εκεί για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα (64΄) ο Ατρόμητος έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Βαλένσια το οποίο έπειτα από έλεγχο στο VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν να πτοούνται ούτε όταν στο 69' έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιουμπιτάνα, μάλιστα έφτασαν και σε τρίτο τέρμα στο 82' με τον Αντζιέλσκι να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Κούεν γράφοντας το τελικό 3-1.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code