ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος- ΟΦΗ 3-1 : Νίκη - ανάσα με ανατροπή

 


Σημαντική εντός έδρας νίκη για τον Βόλο!

Η ομάδα του Χρήστου Κόντη επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό στάδιο και έφτασε τους 20 βαθμούς στην βαθμολογία, παίρνοντας ανάσα ενόψει της συνέχειας. Αντίθετα, ο ΟΦΗ αν και προηγήθηκε στο σκόρ, ηττήθηκε και έμεινε στους 24 βαθμούς. Πρώτη νίκη για τον Βόλο μέσα στο 2024 ενώ αυτή ήταν και η πρώτη ήττα των Κρητικών, έχοντας στον πάγκο τους τον Τραιανό Δέλλα.

Το παιχνίδι

Αν και οι γηπεδούχοι είχαν μπεί πιό επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο, ο ΟΦΗ ήταν αυτός που άνοιξε το σκόρ στο 12' μετά από όμορφο σούτ του Λάρσον, από τα όρια της μεγάλης περιοχής. Ο Σουηδός αν και ...καθαρόαιμος δεξιοπόδαρος, κατάφερε με το αριστερό να νικήσει τον Κόβατς και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων.

Η ομάδα της Μαγνησίας, που καιγόταν για την νίκη και τους 3 βαθμούς, ρίσκαρε παίζοντας αρκετά επιθετικά και δικαιώθηκε. Μετά από όμορφη προσπάθεια και σέντρα του Ντε Κάμπς, ο Βούρος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του, φέρνοντας το ματς στα ίσια, στο 31ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν στην συνέχεια και για δεύτερο γκόλ, κάτι που κατάφεραν στο 61'. Ο Ασεχνούν εκτέλεσε ένα φάουλ από πλάγια θέση και ο Σιέλης με όμορφη κεφαλιά, έκανε την ανατροπή, γράφοντας το 2-1 για τους Βολιώτες.

Μετά από εκείνο το σημείο, ο ΟΦΗ αναγκάστηκε να ανέβει ψηλά, δίνοντας χώρο στην ομάδα των γηπεδούχων, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν! Μετά από την εκτέλεση ενός πλαγίου από τα δεξιά, ο Μπερτόλιο έστρωσε με κεφαλιά στον Γκαρσία, ο οποίος με πολύ όμορφη προσωπική προσπάθεια, έγραψε το 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκόρ του αγώνα.

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Αλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Τσοκάνης, Ντε Καμπς (65' Λούνα), Τρουιγιέ (46' Μπερτόγλιο), Κόμπα (90+3' Ολιβέιρα), Ασεχνούν, Γκαρσία.
ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λουκάο, Γκλάζερ (67' Γκαγέγκος), Μεγιάδο (73' Αποστολάκης), Μπακού, Νέιρα (41' Χιμένεθ), Ριέρα (67' Μοσκέρα), Φελίπε (73' Ισέκα).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code