ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (20:30): Δοκιμασία για τον Δικέφαλο στο Περιστέρι!


Ατρόμητος και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους στο Περιστέρι (04/02, 20:30) με σκοπό τη νίκη και τους τρεις βαθμούς έχοντας διαφορετικούς σκοπούς και επιδιώξεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο γηπεδούχος Ατρόμητος προέρχεται από την ήττα στην Τρίπολη από την τοπική ομάδα (3-1) και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό (0-2 εντός έδρας), έχει να διαχειριστεί δύο συνεχόμενες ήττες και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Ο Σάσα Ίλιτς έχει να διαχειριστεί τρεις σημαντικές απώλειες για τους Περιστεριώτες, με τους Τζαβέλλα (ίωση), Ιμερέκοφ και Κεσχρίντα (ανέτοιμοι) να μην συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Κούεν, Φριντζόνσον, Ρομπάιγ, Ντιρκς, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-1), που τον καθιέρωσε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς και το "2 στα 2" στο Κύπελλο κόντρα στον Πανσερραϊκό (5-0) με εμφατκό τρόπο και πάει στο Περιστέρι με σκοπό την νίκη που θα τον κρατήσει μόνο πρώτο στην πρώτη θέση. Επικίνδυνη "έξοδος" για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βιεϊρίνια και Αντρέ Ρικάρντο, όπως και τον Εκόνγκ που λείπει με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Στον αντίποδα, στην αποστολή βρίσκεται ο Σαμάτα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Τανζανία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τάισον, Τόμας, Σαμάτα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code