ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η μητέρα των μαχών με πολύ υψηλό διακύβευμα


Το παιχνίδι που περιμένει όλος ο φίλαθλος κόσμος αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 21η αγωνιστική της Super League, σε μια αναμέτρηση, που εκτός από γοήτρου, όπως είναι πάντα τα ντέρμπι, έχει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Από την μία, ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός βρίσκεται στους 44 βαθμούς και μετά από την ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα, είναι πλέον στην τρίτη θέση, πίσω από τους δύο Δικεφάλους, αφού ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν 47 και 45 βαθμούς αντίστοιχα. Είναι προφανές λοιπόν, ότι η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την καλή της ψυχολογία, έπειτα από την πρόκρισή της επί του Ατρομήτου για το κύπελλο και να πάρει τη νίκη, με σκοπό να μη χάσει περισσότερο βαθμολογικό έδαφος.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός θα ψάξει την νίκη σε αυτό το ντέρμπι, θέλοντας να κάνει μία νίκη - δήλωση, ώστε να μπει για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μιας και η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ βρίσκεται στο -6 από την κορυφή, αφού έχει 41 βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν σαφώς να εκμεταλλευτούν την κούραση του τριφυλλιού από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι και να κάνουν έτσι την ζημιά στον αντίπαλό τους.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι πράσινοι θα έχουν την πολύ σπουδαία απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, αφού ο 23χρονος επιθετικός δεν ένιωσε 100% έτοιμος και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί, υπό τον κίνδυνο νέας υποτροπής. Επιπλέον, στο όριο βρίσκονται οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και Βαγιαννίδης, με τον Φατίχ Τερίμ να αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την τελική αποστολή, έπειτα και από την επανεκτίμηση της κατάστασης των τριών αυτών ποδοσφαιριστών.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, ο 58χρονος Πορτογάλος προπονητής της ομάδας δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ζέλσον Μαρτίνς, αφού ο συμπατριώτης του εξτρέμ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και έτσι τέθηκε νοκ-άουτ από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Εκτός αποστολής, θα βρεθούν επίσης και οι Ρέτσος και Ελ Αραμπί. Από την άλλη, ντεμπούτο αναμένεται να πραγματοποιήσει ο δανεικός από την Πόρτο στόπερ, ο 24χρονος Κάρμο. Παράλληλα, από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα οι Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο, ενώ είναι δεδομένο ότι ο Φραν Ναβάρο θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00 και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καθηλώσει τον φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code