ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος - ΠΑΣ Γιάννενα 1-2 : Μεγάλο διπλό με «υπογραφή» Κόντε


Σπουδαίο διπλό για τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Οι Ηπειρώτες πήραν μεγάλη νίκη στην έδρα του Βόλου, επικρατώντας των Θεσσαλών με 1-2, χάρις σε δύο γκόλ του Κόντε. Με αυτή την νίκη, η ομάδα του Λόπεθ Πέρεθ έφτασε τους 16 βαθμούς, προσπερώντας την Κηφισιά στην βαθμολογία, με έναν αγώνα περισσότερα. Αντίθετα, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου παρέμεινε στους 17 βαθμούς και η μάχη για την σωτηρία, αναμένεται καυτή. 

Αν και οι Θεσσαλοί μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΣ Γιάννενα ισορρόπησε το παιχνίδι όσο περνούσε η ώρα και κατάφερε να προηγηθεί στο σκόρ, στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Κόντε.  Οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν στο 47΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ασεχνούν, με τον ΠΑΣ να ξαναπαίρνει κεφάλι στο σκόρ στο 72', ξανά με εκτελεστή τον Κόντε.

Το παιχνίδι 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιό δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα δέκα λεπτά, έφτασαν 2 φορές επικίνδυνα στην εστία των Ηπειρωτών. Αρχικά, στο 5ο λεπτό το σούτ του Γκαρσία από επικίνδυνη θέση, εξουδετερώθηκε από τον Νάγκι και στο 10ο λεπτό, μετά από ασίστ του Άλχο, ο Κόμπα δεν κατάφερε με προβολή να βρεί στόχο και έστειλε την μπάλα άουτ. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε λίγα λεπτά αργότερα. 

Μετά από κόρνερ, ο Εραμούσπε έπιασε μία δυνατή κεφαλιά, με τον Κόβατς να αποκρούει εντυπωσιακά την μπάλα στο 14'. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά στο 22΄ όταν και πάλι ο Εραμούσπε με κεφαλιά από καλή θέση, έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Κόβατς. Στο 25ο λεπτό, ο Βόλος έφτασε κοντά για να ανοίξει το σκόρ, όμως η κεφαλιά του Γκαρσία, από την καρδιά της περιοχής, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νάγκι. 

Στο 30ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννενα άνοιξε το σκόρ, με τον Κόντε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με κοντινή προβολή, μετά από κεφαλιά-ασίστ του Εραμούσπε. Αρχικά, ο επόπτης έδειξε οφσάιντ, όμως μετά από έλεγχο στο VAR, το γκόλ μέτρησε και ο ΠΑΣ έκανε το 0-1! Στο 43ο λεπτό, οι Ηπειρώτες λίγο έλλειψαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όμως ο Παμλίδης από πολύ πλεονεκτική θέση και μετά από σέντρα ακριβείας του Κόντε, έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Κόβατς. 

Σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βόλος έφερε το μάτς στα ίσια με φανταστικό γκόλ!  Ο Ασεχνούν ανέλαβε να εκτελέσει ένα κερδισμένο φάουλ, έξω από την περιοχή του Κόβατς, με τον Φινλανδό να το εκτελεί αριστοτεχνικά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του ΠΑΣ και κάνοντας το 1-1 στο 47ο λεπτό. Οι Ηπειρώτες όμως δεν το έβαλαν κάτω και στο 72' πέρασαν και πάλι μπροστά στο σκόρ, ξανά με τον Κόντε! Ντεμίρ και Κιάκος συνεργάστηκαν άψογα, με τον δεύτερο να τροφοδοτεί τον Ισπανό φόρ μέσα στην περιοχή του Κόβατς και με όμορφο σούτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Βόλου, κάνοντας το 1-2!

Διπλή χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ώστε να τριπλασιάσουν τα τέρματα τους. Αρχικά, στο 82ο λεπτό, η κεφαλιά του Κόντε μετά από καλή σέντρα του Ντεμίρ, κόντραρε στην πλάτη του Κίτσου και κατέληξε κόρνερ. Μετά από την εκτέλεση του, ο Παντελάκης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, όμως η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code