ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-Άρης 2-0: "Καθάρισε" εύκολα στην αρχή των ημιχρόνων την υπόθεση-νίκη!


"Χτυπώντας" στην αρχή των δύο ημιχρόνων και με "δράστες" τους Μπακασέτα (4') και Ιωαννίδη με πέναλτι (52') ο Παναθηναϊκός επανήλθε στις νίκες νικώντας με 2-0 τον Άρη στη Λεωφόρο και συνεχίζει το "κυνήγι" των ΑΕΚ (58 βαθ.) και ΠΑΟΚ (57 βαθ.)!


Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Δυναμικό ξεκίνημα από τους γηπεδούχους με τον Παλάσιος να γυρίζει όμορφα στον Μπακασέτα και εκείνος μόλις στο 4ο λεπτό να κάνει το 1-0 για την ομάδα του! Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει και το 2-0, όμως ο Κουέστα νίκησε τον Έλληνα μεσοεπιθετικό σε φάση τετ α τετ. Ακόμα μια τεράστια φάση για το Τριφύλλι, με τον Μπερνάρ να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ από πολύ πλεονεκτική θέση, μετά από γλίστρημα του Οντουμπάτζο (14'). Καθολική υπεροχή των γηπεδούχων στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα, με τον Άρη να μην έχει εμφανιστεί ακόμα στο γήπεδο. Νέα φάση για τον Ιωαννίδη, ο οποίος μετά από όμορφη πάσα του Τσέριν επιχείρησε να "κρεμάσει" τον Κουέστα και την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι! Πρώτη ευκαιρία για τους "κιτρινόμαυρους" με τον Ρόουζ να παίρνει την κεφαλιά και τον Ντραγκόφσκι να μπλοκάρει (25'). Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 29ο λεπτό, ο Μορόν βρήκε όμορφα τον Σουλεϊμάνοφ, εκείνος γύρισε με το κεφάλι και ο Ντραγκόφσκι απομάκρυνε προ του ολομόναχου Νταρίντα. Ο Ιωαννίδης "απάντησε", αλλά το σουτ από πλάγια δεν βρήκε εστία. Κόρνερ για τον Άρη με τον Ζαμόρα να παίρνει την πρώτη κεφαλιά, τον Μορόν να γυρνάει παράλληλα και τον Ντραγκόφσκι να απομακρύνει το κακό γύρισμα του Ούγκο (41').Ο Άρης μετά το πρώτο "εφιαλτικό" εικοσάλεπτο, πήρε μέτρα στο γήπεδο, κράτησε μπάλα και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα την μεσοαμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού. Αν και έβγαλε φάσεις και φάνηκε απειλητικός για την εστία του Ντραγκόφσκι, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Πράσινους να είναι μπροστά στο σκορ (1-0). 



Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη να ισοφαρίσει με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Σουλεϊμάνοφ να σεντράρει και τον Ζαμόρα να κάνει την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ντραγκόφσκι (47'). Δύο λεπτά αργότερα ο Μπερνάρ εκτέλεσε το φάουλ και ο Σουλεϊμάνοφ έκανε χέρι στο τοίχος, με τον Ιωαννίδη να εκτελεί το πέναλτι και να "γράφει" το 2-0 για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ (52'). Νέα ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Ιωαννίδη να πασάρει στον Παλάσιος και εκείνος νικήθηκε από τον Κουέστα (54'). Σουτ του νεοεισελθών Μάνου Γκαρσία με το δεξί, ο Ντραγκόφσκι απομάκρυνε σε κόρνερ με υπερένταση (60'). Σουτ του Νταρίντα μετά από φάουλ του Σουλεϊμάνοφ, η μπάλα λίγο έξω (72'). Νέο καλό σουτ του ίδιου παίκτη, μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Πολωνός τερματοφύλακας των Πράσινων (75'). Τελική για τον Παναθηναϊκό μετά από ώρα, με τον Μλαντένοβιτς να σουτάρει από πλάγια και τον Κουέστα να διώχνει σε κόρνερ (87'). Νέα ευκαιρία με τον Αράο να σουτάρει, τον Κουέστα να σταματάει την πορεία της μπάλας και τον Ρόουζ πάνω στη γραμμή να απομακρύνει προ του Σπόραρ (89'). Τίποτα το αξιοσημείωτο στο υπόλοιπο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει συνέχειας και playoffs στο πρωτάθλημα.



Παναθηναϊκός ( Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Ούγκο, Ακαϊντίν, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Τσέριν (80' Αράο), Μπακασέτας (89' Βιλένα), Παλάσιος (80' Μαντσίνι), Μπερνάρ (90+2' Λημνιός), Ιωαννίδης (80' Σπόραρ).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ, Μπράμπετς, Μοντόγια (71' Φεράρι), Ζουλ (71' Βέλεθ), Τζούρασεκ (46' Μάνου Γκαρσία), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (84' Φετφατζίδης), Ζαμόρα, Μορόν (46' Ανσαριφάρντ). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code