ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κατέβηκε Αθήνα, κέρδισε και... φεύγει , Ατρόμητος - Άρης 0-2

 


Άνετη επικράτηση για τον Άρη στο Περιστέρι απέναντι στον τοπικό Ατρόμητο με το σκορ στο 0-2. Διαχείριση δυνάμεων για την ομάδα του Μάτζιου στο δεύτερο ημίχρονο.

Α' Ημίχρονο

Ένα 45λεπτο που θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού κυριάρχησε το άναρχο παιχνίδι και των δύο πλευρών, με τον καθένα να έχει τις δικές του καλές στιγμές από άποψη κατοχής και όχι τόσο τελικών προσπαθειών... Ένα ημίχρονο που επισκιάστηκε από τα συνθήματα κατά των αστυνομικών απ' τους οργανωμένους του Ατρομήτου εν ώρα του ενός λεπτού σιγής για τον χαμό του Γιώργου Λυγγερίδη, του αστυνομικού που έχασε τη ζωή σε ηλικία 31 ετών, ύστερα από τον βαρύτατο τραυματισμό που υπέστη από τη ναυτική φωτοβολίδα στα σοβαρά επεισόδια στον Ρέντη. Κρατάμε από άποψης φάσης, το γκολ του Άρη, όπου δόθηκε πέναλτι μετά από χρήση VAR, για χέρι του Κουέν. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μορόν στο 34' νικώντας τον Τσιτώντα από τα 11 μέτρα.

Β' Ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος είδαμε έναν Ατρόμητο να προσπαθεί με κάθε τρόπο να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να φτάσει σε μία αξιοσημείωτη τελική προσπάθεια και μετέπειτα σε γκολ , κάτι που δεν μπόρεσε να έρθει όμως. Ο Άρης έκανε κυρίως διαχείριση δυνάμεων σε αυτό το ημίχρονο και έχοντας πολύ καλή και σταθερή άμυνα απέφυγε τον όποιον κίνδυνο και μάλιστα ευτύχισε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στην εκπνοή του ματς. Συγκεκριμένα, στο 93' μπήκε στην μεγάλη περιοχή από τα δεξιά ο Ζαμόρα έκανε ένα σουτ-σέντρα που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στην συνέχεια στον Νταρίντα, που με άμεσο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code