ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-2: "Απόδραση" στο φινάλε για τον Δικέφαλο του Βορρά!


Αν και μέχρι το 89ο λεπτό δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Ατρομήτου, ο Δικέφαλος του Βορρά βρήκε το "χρυσό" γκολ με τον Σβαμπ στο 89ο λεπτό, ενώ ο Κωνσταντέλιας "κλείδωσε" το τρίποντο για τους Θεσσαλονικείς με το όμορφο γκολ του στο 90+3'. Μόνος πρώτος στην κορυφή συνεχίζει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πηγαίνοντας στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ με το υπέρ του +2 στην βαθμολογία.



Α' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Πρώτη μεγάλη φάση στο ματς για τους φιλοξενούμενους με τον Μπράντον Τόμας να σημαδεύει το δοκάρι του Τσιντώτα και τον Σάστρε στην επαναφορά και στο κενό τέρμα να σημαδεύει άουτ (5')! Νέο σουτ του Μπάμπα στο 14ο λεπτό, δεν απείλησε τον πορτιέρο του Ατρόμητου. Ο Δικέφαλος άγγιξε το 0-1 με τον Τάισον να κάνει την ατομική ενέργεια από τα αριστερά, να κάνει το σουτ και την μπάλα αφού βρήκε το δοκάρι να καταλήγει άουτ (19'). "Φορτσάτος" από το ξεκίνημα μπήκαν οι "ασπρόμαυροι" που επιχείρησαν να βρουν γκολ νωρίς στο παιχνίδι. Τρία λεπτά πριν ολοκληρωθούν τα πρώτα 45' ο Δικέφαλος σκόραρε με τον Οζντόεφ, όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Ρώσος μέσος βρισκόταν οριακά σε θέση οφσάιντ! Ημίχρονο στο Περιστέρι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια (0-0), παρά την υπεροχή του Δικεφάλου (0-9 τελικές, 2 δοκάρια)!



Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος για τον ΠΑΟΚ με τον Μπράντον Τόμας να μην κάνει καλό πλασέ από πλεονεκτική θέση (56'). Η ομάδα του Περιστερίου αρκέστηκε στα αμυντικά της καθήκοντα, χωρίς να μπορεί να απειλήσει την εστία του Κοτάρσκι. Πεσμένο από άποψη Ρυθμού το ματς στο δεύτερο μέρος με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει το γκολ της νίκης και τον Ατρόμητο να αμύνεται μαζικά και να προσπαθεί να βγει στις αντεπιθέσεις για να σκοράρει. Φάση για τον Δικέφαλο στο 82ο λεπτό με τον Σβαμπ να σεντράρει και τον Ντεσπόντοφ να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Τσιντώτα να μπλοκάρει. Η "λύτρωση" για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 89ο λεπτό! Η "χρυσή αλλαγή" εν ονόματι Στέφαν Σβαμπ έκανε την κεφαλιά, ο Μεϊτέ έκανε το κοντρόλ και η μπάλα στρώθηκε στον Αυστριακό ο οποίος με έναν κεραυνό από τη μικρή περιοχή νίκησε τον Τσιντώτα και έκανε το 0-1 για τους Θεσσαλονικείς! Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 90+3' ο Δικέφαλος διπλασίασε τα τέρματά του! Ο Κουλιεράκης έψαξε τον Σαμάτα, ο Τσιντώτας βγήκε αλλά δεν απομάκρυνε σωστά, με τον Κωνσταντέλια να σουτάρει αμέσως και με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ "έγραψε" το 0-2 καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη! Αγχωτικό πέρασμα από το Περιστέρι για τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος όμως με δύο γκολ μετά το 89ο λεπτό πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς και παρέμεινε μόνος πρώτος στη κορυφή!




Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε (68' Φριτζόνσον), Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα (61' Έντερ Γκονζάλες), Ντιρκς (61' Βαλένσια), Ρομπάιγ (77' Κουέν), Βέργος (77' Ανγκιέλσκι).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (77' Σβαμπ), Ζίφκοβιτς (72' Ντεσπόντοφ), Μουργκ (61' Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον Τόμας (61' Σαμάτα). 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code