ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης - Ολυμπιακός: Ο θριαμβευτής εναντίον του ηττημένου


Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Άρη να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Ξεκινώντας από τους φιλοξενούμενους, η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ όντας και "λαβωμένη" αλλά και με την ψυχολογία σε χαμηλά επίπεδα, πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη με στόχο το restart. Από απουσίες οι γνωστές, με τον Μπαινκόν και Ναβάρο να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού αλλά και τον Ελ Κααμπί να απουσιάζει λόγω του κυπέλλου εθνών Αφρικής.

Στον πάγκο ενδέχεται να βρίσκεται και ο Κώστας Φορτούνης, καθώς μετά την παράταση τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, είχε καταπονηθεί αρκετά. Από εκπλήξεις θα υπάρξουν αυτές των νέων μεταγραφών, Όρτα και Τσικίνιο.

Από πλευράς γηπεδούχων, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει μεγάλη ώθηση μετά και την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Σημαντική επιστροφή για τον Άρη αυτή του Κουέστα, ενώ το απουσιολόγιο είναι πλήρες. Πιο συγκεκριμένα, Μπράμπετς, Ζαν Ζουλ, Ρουπ, Ματαρίτα, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Αγοραστός και Κυριαζής θα απουσιάζουν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code