ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ν.Π.Σ. Βόλος-ΠΑΟΚ (16:00): "Δοκιμασία" στο Βόλο για τον Δικέφαλο του Βορρά!


Ν.Π.Σ. Βόλος και ΠΑΟΚ "κοντράρονται" στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (16:00) με στόχο τους τρεις βαθμούς, που θα βοηθήσει την κάθε ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.

Ο γηπεδούχος Βόλος προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες στα προηγούμενα ματς και θέλει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από το ματς με τους Θεσσαλονικείς καθώς είδε την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού να μειώνεται ξανά. Ωστόσο, μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το έργο των παικτών του Άνχελ Λόπεθ δεδομένης της δυναμικότητας του αντιπάλου καθώς και των απουσιών που έχει να διαχειριστεί. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γκαρσία, Ασλανίδη και Κόμπα (τιμωρημένοι), στον ανέτοιμο Τρουιγιέ και στον τραυματία Τάχατο. Ωστόσο, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Άλχο, που ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε καθώς και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Ασενούν.

Η αποστολή του Ν.Π.Σ. Βόλου: Κόστιτς, Κόβατς, Αλχο, Μύγας, Ράσιτς, Σιέλης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Καραγιάννης, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Ασενούν, Μπερτόλιο, Μωραϊτης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από την εντός έδρας νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (4-0) και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ισόβαθμος με τον Παναθηναϊκό και επιθυμεί να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα που θα τον κρατήσουν στην κορυφή του πίνακα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, έχει καταστρώσει τα πλάνα του για να φύγει η ομάδα του με το "διπλό" από τον Βόλο, με τον Κωνσταντέλια να βρίσκεται στην αποστολή αλλά να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του λόγω ίωσης. Εκτός αποστολής βρίσκεται ο Βιεϊρίνια που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, καθώς και ο Νάσμπεργκ, ενώ απουσιάζουν και οι Σαμάτα και Εκόνγκ με τις εθνικές τους. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι. Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code