ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - ΑΕΚ: «Μονομαχία» στο Περιστέρι

 


Ο εκπληκτικός Ατρόμητος του Ίλιτς υποδέχεται σήμερα (21/1, 17:30) στο Περιστέρι την πρωταθλήτρια ΑΕΚ σε ένα κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την 19η αγωνιστική της Super League.


Ο Ατρόμητος μετά την πρόσληψη του Ίλιτς τρέχει ένα αήττητο σερί 13 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (10 σε πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο) έχοντας γυρίσει τον διακόπτη μετά το άσχημο ξεκίνημα που είχε  και διεκδικώντας με αξιώσεις την είσοδο του στα Play-off και την 6η θέση στην βαθμολογία. Οι Περιστεριώτες προέρχονται από το άνετο 4-0 επί της Λάρισας για το κύπελλο, σε ένα παιχνίδι όπου ξεκουράστηκαν αρκετοί βασικοί. Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος με 1-1 στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι όπου τα δύο γκολ ήρθαν στο τέλος του παιχνιδιού. 

Για τον Ατρόμητο εκτός είναι ο τιμωρημένος Φριντζόνσον και οι Έρλινγκμαρκ και Τζοβάρας που κρίθηκαν ανέτοιμοι. Απόντες είναι και οι Κεσχρίντα και Καμαρά που λείπουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τις Εθνικές τους.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Στον αντίποδα η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα προέρχεται από τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Άρη για το κύπελλο στην διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια) σε ένα παιχνίδι όπου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων για ακόμη μια φορά αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ορθολογικά τις προϋποθέσεις για να σκοράρει όντας φλύαρη και αναποτελεσματική μπροστά από την εστία, δείχνοντας πως αρκετοί παίχτες τις βρίσκονται εκτός φόρμας. 

Η ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην υπολογίζει στον τραυματία Λιβάι Γκαρσία, στους τιμωρημένους Σιμάνσκι και Μάνταλο και στον ανέτοιμο ακόμα Γαλανόπουλο. Φυσικά, όπως είναι γνωστό, αυτή την περίοδο λείπουν και οι Μουκουντί, Ζίνι, Μοχαμάντι και Χατζισαφί λόγω των υποχρεώσεων που έχουν με τις Εθνικές τους ομάδες. Αντίθετα στη διάθεση του Αλμέιδα βρίσκονται ξανά τόσο ο Κάλενς όσο και ο Ελίασον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code