ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ν.Π.Σ. Βόλος-ΠΑΟΚ 1-5: Με... αέρα κορυφής πέρασε εμφατικά και από τον Βόλο ο Δικέφαλος!


Με τους μεσοεπιθετικούς του σε τρομερή κατάσταση για ακόμα ένα φετινό παιχνίδι και σκοράραοντας πέντε γκολ ο Δικέφαλος πέρασε άνετα και από τον Βόλο (1-5) και συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας το ματς του Παναθηναϊκού για να δει αν θα έχει... συγκάτοικο στη πρώτη θέση!


Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Το πρώτο εικοσάλπετο του ματς κύλησε χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση για τις δύο ομάδες, αλλά με γρήγορο ρυθμό. Στο 19ο λεπτό είχαμε ένα σουτ του Ντεσπότοφ και τον Κόστιτς να διώχνει με τις γροθιές. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ! Ράσιτς και Λούνα έκαναν λάθος και δεν έδιωξαν την μπάλα, με τον Βούλγαρο μεσοεπιθετικό να κατεβάζει όμορφα τη μπάλα και να κάνει το 0-1 για τον Δικέφαλο του Βορρά! Στο 28ο λεπτό ο Μύγας σκόραρε και ισοφάρισε για τον Ν.Π.Σ. Βόλο, ωστόσο το VAR παρενέβη και ο διαιτητής Κατσικογιάννης αφού εξέτασε τη φάση ο ίδιος, ακύρσωσε το γκολ καθως έκρινε πως ο Μωραϊτης επηρέασε τη φάση και βρισκόταν εκτεθειμένος. Η ομάδα της Μαγνησίας προσπάθησε να αντιδράσει και να απειλήσει την εστία του Κοτάρσκι, χωρίς να σημειώσει κάποια τελική. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Τόμας Μουργκ να σκοράρει με δυνατό σουτ και να νικάει τον Κόστιτς (45+2')! Σουτ του Μεϊτέ, η μπάλα λίγο άουτ. Ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τον Δικέφλαο να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 0-2!

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Φορτσάτος μπήκε και στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ με τον Οζντόεφ να χάνει μεγάλη ευκαρία να σκοράρει καθώς νικήθηκε από τον Κόστιτς. Ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο Ντεσπότοφ σκόραρε ξανά! Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός με ωραία προσπάθεια και όμορφο πλασέ νίκησε τον πορτιέρο του Βόλου για το 0-3 (51')! Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με τον Ντέλετιτς μείωσαν σε 1-3 μετά από γύρισμα του Γκλάβντιτς και προβολή του Ντέλετιτς (55')! Το δικαιούνταν και το πέτυχαν το γκολ οι γηπεδούχοι βάσει της συνολικλης τους εικλονας στο παιχνίδι! Τέταρτο γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον νεοεισελθών Ζίφκοβιτς να πασάρει στον Τάισον και τον τελευταίο να σουτάρει με την μπάλα να βρίσκει στον Σιέλη και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-4 του Δικεφάλου (71')! Χωρίς δυσκολία ο ΠΑΟΚ "καθαρίζει" το παιχνίδι και φτάνει για ακόμα ένα ματς τη φετινή σεζόν τα τέσσερα γκολ σε ένα ματς! Στα εναπομείναντα λεπτά οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν κι άλλα γκολ και το πέτυχαν στο τελευταίο λεπτό του κανονικού χρόνου, με τον Τάισον να κλέβει και να πασάρει στον νεοεισελθών Τζίμα, ο οποίος πλάσαρε σωστά και έκανε το 1-5 για τους "ασπρόμαυρους" (89')! Εύκολο πέρασμα για τον Δικέφαλο από την θεσσαλική πόλη με θέαμα και πολλά γκολ! Λήξη στο Πανθεσσαλικό με τον ΠΑΟΚ να περνάει σαν "σίφουνας" με το εμφατικό 1-5 και να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας!



Ν.Π.Σ. Βόλος (Λόπεθ): Κόστιτς, Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος, Λούνα, Τσοκάνης, Σιέλης, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μωραΐτης.


ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Μπράντον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code