ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα και να παραμείνει στην κορυφή το τριφύλλι


Σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoximan Super League, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα στην Λεωφόρο. 

Οι πράσινοι επιθυμούν να "χτίσουν" πάνω στην εμφάνισή τους με την ΑΕΚ την προηγούμενη Κυριακή και να εκμεταλλευτούν την καλή ψυχολογία έπειτα από την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας και να φτάσουν σε μία πολύ σημαντική νίκη.

Από την άλλη, η ομάδα της Τρίπολης, μετά και την δύσκολη νίκη με τον Βόλο στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την προηγούμενη εβδομάδα, με γκολ του Μιριτέλο στο 90', θα διεκδικήσει ό, τι καλύτερο μπορεί και θα προσπαθήσει, προφανώς, να επωφεληθεί και από την κούραση των παικτών του τριφυλλιού από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ιωαννίδη, Γερεμέγεφ, Τσέριν, Παλάσιος, Χουάνκαρ, καθώς και τους τιμωρημένους Βιλένα και Τζούρισιτς. Αντιθέτως, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας της ομάδας, Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι. Θυμίζουμε ότι άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο περιμένουν την άφιξη του Τάσου Μπακασέτα, κυρίως, αλλά και του Ούγκο, με τους δύο παίκτες να αναμένονται πολύ σύντομα στην χώρα μας.

Για τους Αρκάδες, ντεμπουτάρει σε αποστολή της ομάδας ο Λευτέρης Λύρατζης, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Όμως, ο κύριος Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καστάνιο και Μιριτέλο, οι οποίοι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους στον σημερινό αγώνα, καθώς επίσης εκτός πλάνων για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο Παπαδόπουλος (τραυματίας) και οι Γκρόζντανιτς και Καρμόνα, αμφότεροι για λόγους τακτικής.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code