ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιστορικό ματς, ιστορική νίκη για την ... ευρωπαία Λαμία !


Σ' ένα ματς , όπου η Λαμία έγραψε ιστορία , αφού είναι το πρώτο που πετυχαίνει τέσσερα τέρματα σε επίπεδο Superleague, κατάφερε να επικρατήσει επί της Κηφισιάς, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία της.

Α ' Ημίχρονο

Ένα ημίχρονο, στο οποίο την πρωτοβουλία των κινήσεων την είχε η Λαμία, κατάφερε να μείνει πίσω στο σκορ, αφού στο 12' ο Λάντρε , έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έπιασε ένα ωραίο γυριστό σουτ για το 0-1 της Κηφισιάς. Η Λαμία συνέχισε στην ίδια πίεση που άκουσε εξ' αρχής και αυτό της βγήκε, αφού ισοφάρισε σχετικά γρήγορα. Συγκεκριμένα, στο 23' ο Σιμόν έπιασε ένα δυνατό σουτ που κατέληξε στο βάθος της εστίας , το οποίο έγινε εκτός μεγάλης περιοχής, έπειτα από απομάκρυνση της άμυνας της Κηφισιάς σε κόρνερ. Η ανατροπή ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα, με τον Μαρτίνεζ στο 37ο λεπτό να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και να σκοράρει σε τετ-α-τετ , νικώντας τον Αναγνωστόπουλο για το 2-1.

Β' Ημίχρονο

Στο ίδιο έργο θεατές, με την Λαμία να πιέζει και να κάνει καλή άμυνα . Η ομάδα από την Φθιώτιδα έβγαλε στο 56' τον Καρλίτος τετ-α-τετ με τον ίδιο να μην μπορεί να αστοχήσει για το 3-1. Όλα πλέον φάνταζαν ιδανικά και οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση δυνάμεων, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρχίσει να ανεβάζουν γραμμές αλλά να μην διατηρούν στην κατοχή τους εύκολα την μπάλα. Το τέταρτο και ιστορικό τέρμα , ήρθε από τον Μάλτσι που με πλασέ από την μεγάλη περιοχή έκανε το 4-1.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code