ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τέλος το Mudobasket για τον Μπέντζιους

 

O Ειμάντας Μπέντζιους, ο οποίος αγωνίζεται στον σύλλογο Ντιναμό Σάσαρι και έδωσε το παρόν στο Mudobasket, βοηθώντας την Λιθουανία να φτάσει έως τον προημιτελικό. 

Δεν θα αγωνιστεί για τον λόγο ότι στην ήττα του προημιτελικού εναντίον της Σερβίας τραυματίστηκε στο πόδι και έτσι δεν θα μπορέσει να προσφέρει στον ημιτελικό κατάταξης της 5η θέσης εναντίον της Σλοβενίας. Να θυμίσουμε ότι δεν μπόρεσε να καταπολεμήσει την κυριαρχία του Καναδά, καθώς έχασε με 100-89. Ο Αγώνας της Λετονίας με την Ιταλία θα διαδραματιστεί στις 11:45 και στις  13:30 το Λιθουανία- Σλοβενία και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν από τα κανάλια Nova Sports. Τα στατιστικά που κατέγραψε στην διοργάνωση 9,4 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 16 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο. 

Όσον αφορά για την μέχρι τώρα πορεία του καλαθοσφαιριστή ξεκίνησε την καριέρα του το 2008 στην Πέρλα-Βίνιους από την Λιθουανία, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια. Δύο χρόνια αργότερα εντάχθηκε στην Λιετούβος Ρίτας Βίμιους, το 2011 εισήλθε με την μορφή δανεισμού στην Πιένο Ζβέγκντες Πασβάλις. Επέστεψε μετέπειτα στην ομάδα του και το 2014 ήρθε η στιγμή να παίξει για πρώτη φορά σε άλλο πρωτάθλημα εκτός από της χώρας του, που δεν ήταν άλλο από το πολωνικό και συγκεκριμένα η ομάδα της Τρέφτ Σόποτ. Μετά από ένα χρόνο ταξίδεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Ορμπαδόιρο. Το 2018 επέστρεψε στην Λιθουανία για λογαριασμό της Ρίτας και από το 2020 αγωνίζεται στην Ντινάμο Σάσαρι. 

Με την Εθνική Λιθουανίας ξεκίνησε το 2009 στην διοργάνωση κάτων των 19 της FIBA. Μάλιστα στο παιχνίδι με το Καζακστάν σημείωσε 21 πόντους. Τέλος συμμετείχε στο Eurobasket 2017, καταγράφοντας 2,5 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 0,5 ασίστ. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code