ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έφτασε σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη ο Σουλεϊμάνοφ

 

Ο Άρης βρίσκεται ένα βήμα, ώστε να ανακοινώσει και επίσημα τον Σαπί Σουλεϊμάνοφ, καθώς ταξίδεψε σήμερα το πρωί στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τέστ και στην συνέχεια να   υπογράψει. 

Να θυμίσουμε ότι θα ενταχθεί στους κιτρινόμαυρους με την μορφή δανεισμού και ότι σύμφωνα με την χρηματιστηριακή του αξία το ποσό του ανέρχεται στα 2,50 εκατομμύρια.  Μια μεταγραφή που σημάνει την 17η των κιτρινόμαυρων.

Tα καλύτερα του στατιστικά του 23χρονου εξτρέμ είναι 87 συμμετοχές και 16 τέρματα με την Κρασνοντάρ, όπου είναι η μοναδική ομάδα που έχει αγωνιστεί αν εξαιρέσεις και τις ομάδες που ήταν ως δανεικός. Σίγουρα μια επιλογή που θα μπορέσει να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι τους κιτρινόμαυρους, ώστε να εκπληρώσουν τον στόχο τους. Μετά την φυγή Πάλμα στην Σέλτικς, όπου ο σύλλογος αποκόμισε 4,5 εκατομμύρια ευρώ θέλει να βρει κάποιον αντάξιο του. Πάντως είναι παίκτης που θα τον αξιολογήσει φέτος και αν τηρεί τις προϋποθέσεις στο τέλος τις χρονιάς,  ίσως του προσφερθεί το ποσό για να γίνει και επίσημα παίκτης του Άρη. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code