ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η τελικές εξετάσεις έδειξαν διάστρεμμα πρώτου και δευτέρου βαθμού για την Στεφανίδη

 Η Κατερίνα Στεφανίδη είχε τραυματιστεί στην προθέρμανση και δεν κατάφερε να έχει την μέγιστη απόδοση στα προκριματικά  στην  Βουδαπέστη με αποτέλεσμα να επιχειρήσει τρεις άκυρες προσπάθειες και να μην καταφέρει να περάσει στον τελικό.

Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία την Δευτέρα(28/08)με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι υπάρχει διάστρεμμα πρώτου και δεύτερου βαθμού αλλά είναι κάτι το οποίο θα περάσει με ξεκούραση. 
Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε δηλώσεις στις οποίες ααναφέρθηκε σχετικά με την περιπέτεια του τραυματισμού της.

Δήλωση 

"Το αφήσαμε ήσυχο να περάσει μόνο του. Πιστεύω σε δύο εβδομάδες θα είμαι πολύ καλά. Ήδη στην μία εβδομάδα νιώθω πως έχει αρχίσει να βελτιώνεται πάρα πολύ. Προσπαθώντας να δω τα θετικά σκέφτηκα πως ίσως μου βγει και σε καλό όλο αυτό, γιατί τώρα ό,τι ασκησιολόγιο κάνω για να το δυναμώσω για να μην υπάρχει πιθανότητα να το πάθω πάλι, θα το κάνω και στα δύο πόδια ώστε να μην έχω προβλήματα με πελματιαία και φτέρνα, όπως έγινε τις προηγούμενες σεζόν.

Ήταν πολύ κακή η στιγμή που έγινε, γιατί ήμουν στο Παγκόσμιο. Μου δίνει κίνητρο αυτό γιατί έχασα έναν μεγάλο αγώνα, αλλά θεωρώ πως θα με βοηθήσει στην προετοιμασία μου αυτό που έγινε"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code