ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Μίμης Μαργέλης

 


Θλίψη για την οικογένεια της ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς έφυγε από την ζωή Μίμης Μαργέλης, ο οποίος είχε εμπλακεί με τους ερυθρόλευκους την δεκαετία του 80΄και του  90΄από διάφορα πόστα.

 Την τρίτη(29/08) άφησε τηνν τελευταία του πνόη, μια εβδομάδα δηλαδή μετά από τον θάνατο της γυναίκας του. Όσο αφορά για την πορεία του με τους Πειραιώτες το 1980 έως το 1986 ήταν αντιπρόεδρος και ταμείας της ομάδας, ενώ τα επόμενα χρόνια ανέλαβε τις ακαδημίες. 

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τον Ολυμπιακό, η μεγαλύτερη απόδειξη είναι ότι επειδή είχε στον κύκλο του εφοπλιστές προσπαθούσε να τους ζητήσει να τον βοηθήσουν, ώστε να πληρωθούν οι παίκτες και οι προπονητές. 

Ένας άνθρωπος που ανέλαβε στα πέτρινα χρόνια των ερυθρόλευκων και προσπάθησε να τον βοηθήσει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως αναφέραμε παραπάνω από πολλά πόστα. Επίσης ήταν ο άνθρωπος που μεσολάβησε για να έρθει ο Αργύρης Καμπούρης στην Εθνική ομάδα. 

Το τελευταίο που θα πρέπει να αναφέρουμε γι' αυτόν είναι ότι ήταν μέλος του ΔΣ της ΕΣΑΚΑ και του Πειραϊκού, όταν το μπάσκετ έμπαινε σε νέα φάση δηλαδή στην πορεία του επαγγελματισμού. Τέλος η κηδεία θα διαδραματιστεί την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 11 στο στο κοιμητήριο της Αναστάσεως στο Κερατσίνι 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code