ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Pregame Ελλάδα - Νέα Ζηλανδία: Ο πρώτος τελικός για την Εθνική


Νίκη και μόνο νίκη χρειάζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αν θέλει να συνεχίσει στους "16" του Μουντομπάσκετ.

Μετά την ήττα απέναντι στην Αμερική, η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ζηλανδία, η οποία νίκησε δύσκολα στην παράταση την Ιορδανία. Και οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 1-1, πράγμα που πολύ απλά σημαίνει ότι όποια απ' τις δύο καταφέρει να πάρει το... ροζ φύλλο θα είναι εκείνη που θα προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, που θυμίζουμε ότι δεν έχει στη διάθεσή του τον Ντίνο Μήτογλου, σημαντικά θα είναι η διαχείριση του παιχνιδιού, οι καλές άμυνες και τα επακόλουθα transitions που θα δώσουν εύκολους πόντους στην ομάδα. Όπως είδαμε και στο παιχνίδι με την Ιορδανία, η Εθνική, όταν αμύνεται καλά, έχει την ευκαιρία να βρει καλάθια στον αιφνιδιασμό, καθώς έχει παίκτες που τρέχουν άριστα το γήπεδο, και τον Ουόκαπ ο οποίος λειτουργεί σαν εγκέφαλος, να ανοίγει ορθολογικά το παιχνίδι.

Από την άλλη, οι Νεοζηλανδοί είναι σκληροτράχηλοι, ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι τους σούταραν και πολύ καλά από το τρίποντο με 52% (13/25), πράγμα που εφιστά την προσοχή των διεθνών μας. Για την ομάδα από την Ωκεανία ξεχωρίζουν ο Izayah Le'afa και Shea Ili, ενώ ο πιο γνωστός τους παίκτης είναι ο Power Forward της Άλμπα, Yannick Wetzell.

Όπως και να 'χει, πιστεύουμε ότι η Εθνική, αν σταθεί στο ύψος της και περιορίσει τα νεκρά της διαστήματα, εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει την Νέα Ζηλανδία και θα πάρει την πρόκριση που είναι και ο πρώτος της στόχος για αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:40 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 1 και το Novasports Start.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code