ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συμφώνησαν Παβάρ και Ίντερ σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ

 
O Μπένζαμεν Παβάρ είναι έτοιμος αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου και να ταξιδέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Ίντερ σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ.

Αυτό που αναφέρουν είναι ότι έχει ταξιδέψει στην Ιταλία, ώστε να περάσει τα ιατρικά τέστ και να υπογράψει στους "νερατζούρι". Όσο αφορά για την συμφωνία η προσφορά που συμφώνησαν ήταν στα 28 εκατομμύρια ευρώ, επιπλέον κάποια μπόνους που ανέρχονται στα πέντε εκατομμύρια  και συμβόλαιο για πέντε χρόνια . Ένα ποσό χαμηλότερο από την χρηματιστηριακή του αξία, καθώς ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια. 

Να θυμίσουμε ότι εντάχθηκε το 2019 στους "βαυαρούς" με το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ και μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 111 συμμετοχές και έχει πετύχει 8 τέρματα. Σε περίπτωση που επιτευχθεί η εν λόγω συμφωνία θα πρόκειται για την δέκατη προσθήκη μετά τους Τουράμ, Αουγκούστο, Αουντέρο, Αρναούτοβιτς, Ατσέρμπι Φρατέσι, Ασλάνι, Μπίσεκ και Σόμερ. 

Όσο αφορά για την πορεία του ξεκίνησε την καριέρα του από την Λίλ το 2014 στν αρχή αγωνιζόταν στην δεύτερη ομάδα, ένα χρόνο αργότερα προβιβάστηκε στην πρώτη. Το 2015 η Σουγκάρδη τον απέκτησε με το ποσό των πέντε εκατομμυρίων και το 2019 εντυπωσιασμένη η Μπάγερν Μονάχου από τις εμφανίσεις του δαπάνησε το ποσό των 35 εκατομμυρίων για να τον κάνει δικό της, όπως είχα προαναφέρει και παραπάνω.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code