ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενδιαφέρεται για Μπονούτσι η Ουνιόν Βερολίνου

 Η Ουνιόν Βερολίνου την περσινή χρονιά κατέλαβε την τέταρτη θέση, εξασφαλίζοντας για φέτος συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Γι' αυτόν τον λόγο την συγκεκριμένη χρονική περίοδο ψάχνει ένα στυλοβάτη στην αμυντική γραμμή και αυτό φαίνεται να το βρήκε στο πρόσωπο του Λεονάρντο Μπονούτσι. 

Μια προσθήκη που σε περίπτωση επιτευχθεί δεν θα είναι μακροπρόθεσμη, καθώς έχει ανακοινώσει ότι ο καλοκαίρι του 2024 ο 36χρονος Ιταλός θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Πάντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην βρίσκεται στο ρόστερ της μεγάλης κυρίας, διότι δεν υπολογίζεται στα φετινά της πλάνα. 

 Αξίζει να αναφέρουμε ότι εάν ενταχθεί στην γερμανική ομάδα θα είναι πρώτη φορά στην καριέρα που θα αγωνιστεί εκτός ιταλικού συλλόγου. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 στην Βιτερμπέσε. Ένα χρόνο αργότερα αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ίντερ και στην συνέχεια τον απέκτησε. 

Στα τρία χρόνια που φόρεσε την φανέλα των "νερατζούρι"  δεν πραγματοποίησε αρκετές συμμετοχές και αγωνίστηκε ως δανεικός σε Τρεβίσο και Πίσα. Το 2009 η Τζένοα τον απέκτησε με το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων αλλά ούτε εκεί βρήκε την επαγγελματική του στέγη, καθώς δεν του δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες. 

Τον ίδιο χρόνο τον απέκτησε η Μπάρι με το ποσό των 10,50 εκατομμυρίων ευρώ. Άρχισε να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του οδηγώντας την Γιουβέντους να δαπανήσει το ποσό των 15,50 εκατομμυρίων για να τον κάνει δικό της το 2010. Παρέμεινε για επτά χρόνια με σταθερή παρουσία στην ενδεκάδα της ομάδας, όμως το 2017 χωρίστηκαν για λίγο οι δρόμοι τους, διότι η Μίλαν πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό που είχε δεχθεί ο ποδοσφαιριστής στην καριέρα του δηλαδή τα 42 εκατομμύρια. 

Ήταν, πάντως για λίγο χωριστά από την "μεγάλη κυρία" γιατί ένα χρόνο αργότερα η Γιουβέντους με 35 εκατομμύρια ευρώ τον έκανε ξανά δικό της.   


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code