ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Γεωργίου



Με θλίψη ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα, καθώς σήμερα το πρωί δημοσιεύτηκε ο θάνατος του γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. 

Τον τελευταίο ένα μήνα δεν διεξάγονταν η εκπομπή του στοAplha 9,89, διότι βρισκόταν στο νοσοκομείο. 

Επαγγελματικά στην δημοσιογραφία ασχολήθηκε το 1982 στην αθλητική εφημερίδα ο Φίλαθλος, ενώ είχε εργαστεί και σε περιοδικά, όπως Σύγχρονος αθλητισμός και το Forza.

Άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστός με τις ραδιοφωνικές του εκπομπές αλλά και με την τηλεοπτική του εκπομπή "καφενείο των φιλάθλων". Να αναφέρουμε ότι  ήταν ο πρώτος που έδωσε βήμα στον κόσμο να μιλήσει στον αέρα.

Από το διάστημα του 2008 εώς  του 2021 πραγματοποιούσε εκπομπές στον ραδιοφωνικό σταθμό "Real FM". Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε αυτό το σταθμό συντέλεσε τα περισσότερα του χρόνια παραμονής  του.

Στην συνέχεια το 2021-22 μετεγράφηκε στο "Ellada FM" και τον τελευταίο χρόνο στον Aplha 98,9, όπως προαναφέραμε προηγουμένως. 

Επίσης είχε και ένα site το Georgiou club που ανέβαζε εκεί τις εκπομπές του.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός  έστειλε τα συλλυπητήρια στους οικείους του που σήμερα έφυγεαπό την ζωή σε ηλικία 71 ετών καλό ταξίδι...

Προσωπική ζωή 
Ο Γιώργος Γεωργίου είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε αποκτήσει δύο παιδιά από διαφορετικές γυναίκες  τον Τάσο τον 1980 και το 1997 την Σταυρούλα.

Ο Τάσος δυστυχώς έχασε την ζωή του το 2017 εξαιτίας της σπάνιας νόσου "Φρίντριχ". 
 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code