ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρωταρχικός στόχος του Παναθηναϊκού ο Γιάκομπ Κρίστενσεν


Η εποχή μετά το τέλος του πρωταθλήματος είναι μια περίοδος που ακούγονται πολλά ονόματα και γίνονται προτάσεις σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ώστε να ενταχθούν σε ομάδες. 
Ο Παναθηναϊκός από τον περασμένο Σεπτέμβριο εξετάζει αρκετά το ενδεχόμενο του Γιάκομππ Κρίστενσεν που αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού μέσου στην  Νόρτζελαντ  . Τότε του είχε προσφέρει 2,2 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό του, όμως η δανέζικη ομάδα αρνήθηκε, διότι δεν θα προλάβαινε να αντικαταστήσει, 

Αξίζει να αναφερθεί ότι τον Ιανουάριο είχε πρόταση και από την Φούλαμ αλλά περίμενε να τελειώσει η χρονιά και μετά να αποφασίσει.

Πάντως, ο συγκεκριμένος παίκτης είναι από τους πρωταρχικούς στόχους μεταγραφικής  ενίσχυσης που έχει θέσει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την αποχώρηση του Κουρμπέλη.

Την φετινή χρονιά σε 37 συμμετοχές, έχει 1 γκολ και 7 ασίστ, βοηθώντας να βγει στην δεύτερη θέση με 55 βαθμούς . Δεν κέρδισε τον τίτλο, καθώς δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί την ισχύ της Κοπεγχάγης, η οποία τερμάτισε πρώτη με 59 βαθμούς.

Είναι ένας παίκτης που εντάχθηκε στις ακαδημίες της ομάδας το 2018 και μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 139 εμφανίσεις.

Αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το transfermarkt ανέρχεται στο 1,50 εκατομμύριο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code