ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στο στόχαστρο της Τσέλσι ο Νεϊμάρ

 H Τσέλσι στην φετινή χρονιά δαπάνησε αρκετά χρήματα, ώστε να πετύχει κάτι καλό στην φετινή χρονιά, όμως αντιθέτως τερμάτισε στην 12η θέση με 44 βαθμούς.

Πάντως, οι μεταγραφές δεν θα σταματήσουν από τους ιθύνοντες των μπλε, διότι επιδιώκουν με τον Ποτσετίνο στην τεχνική ηγεσία και με την προσθήκη ορισμένων παικτών να έχουν διαφορετική πορεία στην επόμενη σεζόν.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται εκείνη την στιγμή είναι η περίπτωση του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής δεν διανύει και την καλύτερη του φόρμα τελευταία στην ομάδα και πολλοί φίλαθλοι της έχουν δηλώσει ότι δεν είναι πλέον αγαπητός στο Παρίσι.

Εδώ και καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις οι Λονδρέζοι με την διοίκηση του Παρισιού.

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής στον αποχαιρετισμό του Λιονέλ Μέσι είχε δηλώσει σε ένα πόστ ότι "Αδερφέ δεν πήγε, όπως νομίζαμε αλλά δοκιμάσαμε τα πάντα"

Την φετινή χρονιά σε 29 παιχνίδια είχε 18 γκολ και 16 ασίστ. Η Παρί τον αγόρασε το 2017 από την Μπαρτσελόνα με το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ.  Η χρηματιστηριακή του αξία αυτή την στιγμή ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια.   

Μέχρι στιγμής ο Νεϊμάρ τα τελευταία έξι χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο μετράει 112 συμμετοχές και έχει πετύχει 82 γκολ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code