ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Γιώργου Γεωργίου

 

Σήμερα διεξάχθηκε η κηδεία του γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου στον Ιερό Ναό αγίου Κωνσταντίνου στου Ζωγράφου.

Εκείνοι που εισήλθαν για να τον αποχαιρετίσουν ήταν συγγενείς και φίλοι. Όσο αφορά από το στενό του περιβάλλον του ήταν η δεύτερη σύζυγος του Ευγενία και η κόρη του η Σταυρούλα. 

 Κάποιοι γνωστή που έδωσαν τον παρών ήταν η Λόλα Νταϊφά, διευθύντρια του γραφείου τύπου του Star Channel και εξάδελφη του παλαιού πρόεδρου του Ολυμπιακού Σταύρου Νταϊφά , οι αθλητικοί δημοσιογράφοι Αλέξης Σπυρόπουλος, Γιώργος Κολοκοτρώνης αλλά και ο τακτικός ακροατής του Γιώργου Γεωργίου που μιλούσε  στον αέρα της εκπομπής σε σχεδόν κάθε εκπομπή ο κύριος Αυγολέμονος.

Στεφάνια έστειλε η οικογένεια του Real FM αλλά και προσωπικά ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισανίδης.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο δημοσιογράφος ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος που παρευρέθηκε στην κηδεία δήλωσε:

"Σήμερα πενθεί η αθλητική δημοσιογραφία αλλά και η αθλητική κοινωνία. Τον Γιώργο τον αποχαιρέτισαν όλοι γιατί είχε καταφέρει να αγγίξει και τον πιο απλό φίλαθλο. Μπορεί να ήταν απέναντι του σε πολλά αλλά άγγιξε όλον τον κόσμο. 

Ξεκινώντας με το "καφενείο των φιλάθλων" συνέχισε έτσι μέχρι το τέλος. Ήξερε τι έλεγε, ήξερε πολλή μπάλα, έκανε και τον προπονητή της εξέδρας μερικές φορές. Ήταν κάτι διαφορετικό."


 



 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code