ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συμφώνησε ο Ενγκολό Καντέ με Αλ Ίτιχαντ

 

Η Τσέλσι την περίοδο του 2016-17 δαπάνησε το ποσό των 35,80 εκατομμυρίων για να  κάνει δικό της τον Ενγκολό Καντέ  από την Λέστερ. Τα επόμενα χρόνια αποτελούνταν ως ο βράχος της μεσαίας γραμμής πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τους μπλέ

Τον τελευταίο χρόνο, όμως είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό και έτσι δεν μπόρεσε να προσφέρει πολλά. Η μεγαλύτερη απόδειξη ήταν ότι αυτήν την χρονιά  είχε επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα Αγγλίας.

Το τελευταίο διάστημα έντονη είναι η φημολογία ανάμεσα στον Γάλλο μέσο και την  Αλ Ίτιχαντ  . Οι πρωταθλητές της Σαουδικής Αραβίας μετά την συμφωνία με τον Καρίμ Μπενζεμά απ' ότι φαίνεται στοχεύουν να κλείσουν και άλλο αστέρι από την Ευρώπη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο του με την Τσέλσι λήγει τον Ιούνιο. 

 Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ο Καντέ έδωσε τα χέρια με την Αλ Ίτιχαντ υπογράφοντας έως το καλοκαίρι του 2025. Όσο αφορά για τις απολαβές του θα ανέρχονται στα 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Καντέ στα οκτώ χρόνια που παρέμεινε στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι πραγματοποίησε 190 εμφανίσεις και πέτυχε 11 τέρματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code