ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Enrico Zanoncello στο Sportsnewsgreece: «Ο Γύρος της Ελλάδας είναι ένας αγώνας που έχει τη δική του γοητεία»

 




Ο ποδηλάτης της Green Project Bardiani CSF Faizane, Enrico Zanoncello μίλησε αποκλειστικά στο Sportsnewsgreece.gr και στον Άρη Κατσίδη για τους στόχους και τις απόψεις του για τον Γύρο της Ελλάδας, για την φιλοσοφία της ομάδας του, αλλά και για τις νίκες του την φετινή σεζόν.

Ο 26χρονος Ιταλός ποδηλάτης θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας του για τον Γύρο της Ελλάδας με μεγάλους στόχους και αξιώσεις. Φέτος έχει τρέξει πολλούς αγώνες σε τρεις διαφορετικούς ηπείρους, αφού έχει αγωνιστεί τόσο στο Σαν Χουάν της Αργεντινής και στα ΗΑΕ, όσο και στην Ταιβάν, αλλά και στους αγώνες της Κροατίας, της Σλοβενίας και της Βοσνίας Ερζεγοβίνης. Οι μεγάλες φετινές διακρίσεις του είναι η πρώτη θέση στο 5ο ετάπ του Tour de Taiwan, η επικράτηση του στην κατηγορία της πράσινης φανέλας, αλλά και η νίκη του στο 2ο ετάπ στον Belgrade Banjaluka. 

Η ιταλική ομάδα είναι μία από τις καλύτερες παγκοσμίως, αφού θα αγωνιστεί και στο Giro d' Italia την φετινή σεζόν, ενώ ανήκει στην κατηγορία UCI Pro Teams.

Διαβάστε για όλα όσα δήλωσε ο Enrico Zanoncello στο sportsnewsgreece.gr και στον Άρη Κατσίδη:

 Θα ήθελα να μου σχολιάσεις την συμμετοχή της ομάδας σου, Green Project Bardiani CSF Faizane για τον Γύρο της Ελλάδας.

Είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε στον Γύρο της Ελλάδας. Σίγουρα, θα είναι μια ευκαιρία για εμάς να βάλουμε τους εαυτούς μας στο επίκεντρο. Προσωπικά, στόχευα σε αυτόν τον αγώνα από την αρχή της χρονιάς. Τα ετάπ δεν ταιριάζουν πλήρως με τα χαρακτηριστικά μου, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε την στρατηγική μας. Είναι επίσης ένας αγώνας που έχει τη δική του γοητεία. Μου αρέσουν πολύ αυτού του είδους οι αγώνες.


 Ποια είναι η άποψη σου για τα ετάπ; Πως τα αξιολογείς; Ποιο θεωρείς ότι θα είναι το πιο δύσκολο σημείο του αγώνα;

Σε όλα τα ετάπ θα υπάρχει ανταγωνισμός. Σίγουρα υπάρχουν ετάπ που θα μου ταιριάξουν. Το απόγευμα της Δευτέρας (1/5) θα κάνουμε meeting με τον DS (Directeur Sportif) για να τα αξιολογήσουμε όλα και να παρατηρήσουμε ποιο θα είναι το πιο δύσκολο σημείο. Χωρίς τους συμπαίκτες μου, θα είναι δύσκολο να πάρω σημαντικά αποτελέσματα.

Ποια είναι η νοοτροπία της ομάδας σου και τι φιλοσοφία θέλει να έχετε στους αγώνες;

 Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Προσπαθούμε να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή σε κάθε αγώνα που συμμετέχουμε.


Ποια χαρακτηριστικά θεωρείς ότι θα κάνει την Green Project-Bardiani-CSF-Faizane να ξεχωρίσει σε σχέση με τις άλλες ομάδες στον Γύρο της Ελλάδας;

 Σίγουρα έχουμε πολλούς στόχους ως ρόστερ. Έχουμε ποδηλάτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που έχουν την δυνατότητα να πουν την άποψη τους στα ετάπ. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες μας.

Θα ήθελα να μας μιλήσεις για τις νίκες σου  στο Tour de Taiwan και στο Belgrade Banjaluka την φετινή σεζόν και γενικά να μας πεις για τους στόχους σου.

 Ο πρώτος αγώνας ως επαγγελματίας ποτέ δεν ξεχνιέται. Ήταν μια ικανοποίηση που μου ανταπέδωσε για όλες τις θυσίες που έκανα. O αγώνας του Belgrade Banjaluka, επιβεβαίωσε την τρέχουσα καλή κατάσταση. Θα προσπαθήσω να ενισχύσω το παλμαρέ μου με νίκες και να βρίσκομαι σε συνεχή βελτίωση.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code