ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Άρης 3-2 : Νίκησε ο δικέφαλος στην ματσάρα της Τούμπας


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 τον Άρη για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 3-2 του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, μένοντας στο κυνήγι της 3ης θέσης. Οι κίτρινοι άνοιξαν το σκόρ στο 45΄με τον Καμαρά. O Τάισον ισοφάρισε στο 55', με τον Σβάμπ να σκοράρει από το σημείο του πέναλντι και να βάζει  μπροστά τον ΠΑΟΚ στο 62'. Ο Άρης δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε στο 70 με γκολάρα του Νταρίντα, με το τελικό 3-2 να γίνεται στο 78' από τον Ζίβκοβιτς.

Το παιχνίδι

Γρήγορο ρυθμό είχε το παιχνίδι από τα πρώτα του λεπτά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν επιθετικά και να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Η πρώτη ευκαιρία ήταν για τον ΠΑΟΚ μόλις στο 6ο λεπτό, με τον Ντάντας να σουτάρει από το σημείο του πέναλντι, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα. Στο 17ο λεπτό ήταν η σειρά του Άρη να απαντήσει στις ευκαιρίες, όμως η κεφαλιά του Ματέο Γκαρσία πέρασε λίγο άουτ. 

Τρία λεπτά αργότερα, ο δικέφαλος απείλησε. Ο Κουλιεράκης επιχείρησε ένα καλό μακρινό σούτ, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και έχασαν ακόμα μία ευκαιρία στο 29' με τον Ζίβκοβιτς να σεντράρει επικίνδυνα μέσα στην περιοχή αλλά τον Πίρσμαν να παρεμβαίνει σωτήρια και να διώχνει τον κίνδυνο από την περιοχή των κίτρινων.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή ανέβασε ρυθμούς, χάνοντας δύο ευκαιρίες μέσα σε δύο λεπτά. Αρχικά στο 35ο λεπτό, με τον Πάλμα να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ, αναγκάζοντας τον Κοτάρσκι να αποκρούσει εντυπωσιακά. Στο 37ο λεπτό ο Πίρσμαν βρέθηκε σε καλή θέση αλλά ο Κοτάρσκι ήταν και πάλι εκεί, αποσοβόντας τον κίνδυνο για την εστία του. Λίγο πρίν την λήξη του ημιχρόνου, ο Άρης άνοιξε το σκόρ. Ο Καμαρά εκμεταλεύτηκε ένα τραγικό λάθος από τον Κουλιεράκη και με ένα εντυοπωσιακό σούτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κοτάρσκι, κάνοντας το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο τα είχε όλα! Στο 55ο λεπτό, ο κορυφαίος ίσως του γηπέδου Τάισον ισοφάρισε για τους γηπεδούχους με τον Τάισον, ο οποίος με ένα φαλτσαριστό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα κάνοντας το 1-1. Επτά λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ έκανε την απόλυτη ανατροπή. Ο Πίρσμαν ανέτρεψε τον Ντάντας, ο διαιτητής καταλόγησε πέναλντι, με τον Σβάμπ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1. Στο 70' ο Άρης ισοφάρισε με τρομερό σούτ από τον Νταρίντα, για να έρθει ο Ζίβκοβιτς στο 78΄ να σκοράρει, γράφοντας το 3-2 όπου ήταν και το τελικό σκόρ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code