ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

5η μέρα play-offs της Euroleague: 2/2 breaks και οι σειρές συνεχίζονται

 

Ρεάλ και Μονακό έκαναν σπουδαία διπλά σε Βελιγράδι και Τελ Αβίβ αντίστοιχα.

Όπως ακριβώς και την πρώτη μέρα των play-offs, είχαμε δύο διπλά. Μόνο που σήμερα αντιστράφηκαν οι ρόλοι και η Ρεάλ "έσπασε" την έδρα της Παρτίζαν, ενώ η ομάδα του εκπληκτικού Μάικ Τζέιμς πήρε μεγάλη νίκη στο Ισραήλ.

Μακάμπι - Μονακό 78-83: Break στο break και η σειρά συνεχίζεται με τεράστιο ενδιαφέρον

Την τρίτη ήττα εντός έδρας στη φετινή Euroleague έκανε η Μακάμπι. Μόνο που η συγκεκριμένη ενδέχεται να αποδειχθεί κομβική για την συνέχειά της στη διοργάνωση στο δρόμο για την πρόκριση στο final four. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη δύναμη που της δίνει η έδρα της, με αποτέλεσμα η Μονακό να βρει την ευκαιρία να αποδράσει με το σπουδαίο αποτέλεσμα. Για τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικάνος πέτυχε 21 πόντους, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος σκόραρε 15. Για τη Μακάμπι, Μπράουν και Μπόλντουιν, παρά τους συνολικά 23 πόντους τους, ήταν άστοχοι με 9/24 σουτ.

Επόμενο παιχνίδι την Πέμπτη στις 21:05.


Παρτίζαν - Ρεάλ 80-82: Τρίτο συνεχόμενο break, πάλεψε παρά τις απουσίες η Παρτίζαν

Σπουδαίο διπλό για τη Ρεάλ. Η ομάδα του Τσους Ματέο ήταν με την πλάτη στον τοίχο, όμως έβγαλε αντίδραση. Σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ, ήταν οι Μαδριλένοι που πήραν τη νίκη και μείωσαν σε 1-2. Οι Σέρβοι, που σημείωσαν νέο ρεκόρ προσέλευσης στην Euroleague, δεν κατάφεραν να δώσουν την έξτρα ώθηση στους παίκτες του Ζοτς για τη νίκη-πρόκριση στο final four. Για τη Ρεάλ 26 πόντους είχε ο εκπληκτικός Έντι Ταβάρες, ενώ μάζεψε και 11 ριμπάουντ. Στους 22 σταμάτησε ο Γκος. Για την Παρτίζαν των κομβικότατων απουσιών, Πάντερ και Λεσόρ, ξεχώρισαν οι Λεντέι και Σμάιλαγκιτς με 15 πόντους έκαστος.

Επόμενο παιχνίδι την Πέμπτη στις 21:30.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code