ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2 : Διπλό και τώρα «τελικοί»


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 0-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Με σκόρερ τους Ζίβκοβιτς (28') και Μπράντον Τόμας (56') ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Βόλου, έφτασε τους 67 βαθμούς και τώρα ετοιμάζεται για... διπλό τελικό, αρχικά με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την 3η θέση και στην συνέχεια με την ΑΕΚ για τον τελικό του κυπέλλου. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αν επικρατήσει των ερυθρόλευκων στην Τούμπα, τους προσπερνάει στην βαθμολογία και θα καταλάβει εκείνος την τρίτη θέση.

Το παιχνίδι

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον Μπράντον Τόμας να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 12ο λεπτό! Μετά από μία όμορφη ατομική προσπάθεια, ο Ισπανός μπήκε επικίνδυνα μέσα στην μικρή περιοχή του Βόλου, όμως το σούτ που επιχείρησε κόντραρε αρχικά στον Πίρινεν, για να μπλοκάρει την μπάλα στην συνέχεια ο Αυγερινός. Ο δικέφαλος πίεζε για να βρεί ένα γκόλ και έχασε κι άλλη ευκαιρία στο 15', με τον Κωνσταντέλια να σουτάρει υπό καλές προϋποθέσεις, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 28ο λεπτό ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκόρ! Μετά από όμορφη ενέργεια και πάσα του Ντάντας, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ζίβκοβιτς, ο οποίος έστειλε την μπάλα με διαγώνιο σούτ στα δίχτυα της εστίας του Αυγερινού, κάνοντας το 0-1.  Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι λίγο έλλειψαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους! Ο Ζίβκοβιτς σέντραρε όμορφα από δεξιά, με τον Μπράντον Τόμας να παίρνει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ. 

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχιζε να πιέζει, χάνοντας ακόμα μία καλή στιγμή. Ο Κωνσταντέλιας έκανε μία εξαιρετική σέντρα από αριστερά, με τον Ζίβκοβιτς να μπαίνει επικίνδυνα στην φάση και τον Αυγερινό τελικά να διώχνει την μπάλα την τελευταία στιγμή. Στο 45' ο Βόλος έμεινε με 10 παίχτες, μετά από απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Πιρές, για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Στο 58ο λεπτό ο ΠΑΟΚ καθάρισε το ματς με δεύτερο γκόλ! Ο Σβάμπ σέντραρε όμορφα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, με τον Μπράντον Τόμας να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αυγερινού, κάνοντας το 0-2. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν πολύ κοντά και σε τρίτο γκόλ στο 84', με το σούτ όμως του Φιλίπε Σοάρες να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι της ομάδας του Βόλου.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Αυγερινός, Σι, Πίρινεν, Ασλανίδης, Οικονομόπουλος (63’ Τριανταφύλλου), Μεταξάς, Κάτσε (87’ Λούνα), Τάχατος, Καρτάλης (75’ Άλχο), Πιρές, Μεσκίδα (75’ Τσοκάνης)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Σβαμπ (70’ Φιλίπε Σοάρες), Ντάντας, Ζίβκοβιτς (70’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (79’ Τζίμας), Κωνσταντέλιας, Μπράντον (82’ Ρικάρντο)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code