ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0: Πήρε το ντέρμπι αιωνίων και έστειλε την ΑΕΚ αγκαλιά με το πρωτάθλημα!

 


Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε ανώτερος και πιο ουσιαστικός στο ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, κέρδισε τους πράσινους με τέρμα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ (1-0) και έστειλε την ΑΕΚ αγκαλιά με τον τίτλο, μια αγωνιστική πριν την λήξη των φετινών play off της Stoiximan Super League.


Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερος από τους πράσινους, είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του και δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Μπρινιόλι. 

Απεναντίας ο Παναθηναϊκός αμυνόταν καλά, χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά τους γηπεδούχους καθώς σημείωσαν μόλις μία τελική με τον Μπερνάρ στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης. 


Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 50' έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, αλλά το σουτ του Εμβιλά μετά από το ένα-δύο με τον Ελ Αραμπί, κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Μπρινιόλι. Η πρώτη μεγάλη φάση για τους πράσινους ήρθε στο 60ο λεπτό, όταν ο Τσέριν σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. 

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν στο 68' το σκορ στην αναμέτρηση με τέρμα που σημείωσε από κοντά ο Ρέαμπτσιουκ μετά από πάσα του Ροντινέι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά το πλασέ του Μπερνάρ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Τζολάκη. 

Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε μετά από χρήση VAR με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ραμόν του Ολυμπιακού για χτύπημα εκτός φάσης πάνω στον Σάρλια. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code