ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόστολος Τσιτσιπάς: "Η μητέρα του προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της"

 



O Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας αθλητής με μεγάλες διακρίσεις, όπου με πολλή δουλεία και προπόνηση αυτή τη στιγμή βρίσκεται  στο No5 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως οι δηλώσεις του στα social media και ο αυθορμητισμός του εντός αγωνιστικού χώρου, έχει ως αποτέλεσμα να  φέρει το πρόσωπο του στην δημοσιότητα για αρνητικούς λόγους.  

Στον ημιτελικό με τον Μενβέντεφ το Σάββατο, όπου ηττήθηκε από τον Ρώσο τενίστα, είχε ένα ξέσπασμα προς την μητέρα του. Ο Έλληνας αθλητής την έβρισε και στην συνέχεια της ζήτησε να αποχωρήσει, αυτό το περιστατικό έγινε επειδή  του μιλούσε στην γλώσσα του αντιπάλου του και προφανώς ο πρωταγωνιστής της ιστορίας ίσως  δεν επιδίωκε να γίνει γνωστή η στρατηγική του η επιθυμούσε να συγκεντρωθεί.

 Τρείς μέρες μετά από το περιστατικό ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε στην κάμερα του MEGA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής    

"Το ατυχές συμβάν που κάνει το γύρω του διαδικτύου δεν είναι τίποτα, παρά μόνο μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιού. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της.

Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορούσε να ανταπεξέλθει μόνος του στον αγώνα, χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο." 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code