ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το σήκωσε και αυτό , νταμπλούχος Ελλάδος η ΑΕΚ , 2-0 τον ΠΑΟΚ


Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία σ' ένα παγωμένο Πανθεσσαλικό στάδιο, χωρίς κόσμο. Με δέκα παίκτες από το 6', κατάφερε να κερδίσει με μαγικό τρόπο τον ΠΑΟΚ με 2-0.

Ντάμπλ για την Ένωση, έπειτα από 45 χρόνια.

Α’ Ημίχρονο


Πολύ αγχωτικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες σε αυτό το πρώτο 45λεπτο, για τους δικούς της λόγους η κάθε μία . Η Ένωση αναγκάστηκε να παίξει από το 5ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ρότα ανέτρεψε σε κόντρα επίθεση του ΠΑΟΚ, τον Τάισον και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Ο Δικέφαλος του Βορρά όπως ήταν φυσικό συνέχισε να πιέζει από εκείνο το σημείο και έπειτα, με την ΑΕΚ να κάθεται σε παθητικό ρόλο και τον Πινέδα δεδομένων των συνθηκών να έχει πάει στο δεξί άκρο της άμυνας. Οι ασπρόμαυροι κυρίως από τα πλάγια κατάφερναν να πατήσουν εύκολα περιοχή, όμως στην τελική προσπάθεια υστερούσαν. Κάπως έτσι, η ΑΕΚ βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και να κάνει το 1-0 , από στημένη φάση. Συγκεκριμένα στο 26' ο Ελιασσον εκτελεί φάουλ από αριστερά και βρίσκει τον Μουκουντί μέσα στην μεγάλη περιοχή, όπου μετά από λανθασμένη απομάκρυνση της άμυνας του ΠΑΟΚ, με προβολή στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Κοτάρσκι βάζοντας "φωτιά" στην αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ έχει να θυμάται μια τεράστια στιγμή του Σάστρε , όπου στο 42' έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ αλλά η μπάλα τράνταξε και σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Στάνκοβιτς.

Β' Ημίχρονο

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας όμως παθητικό ρόλο. Ο Λουτσέσκου προσπάθησε να ανεβάσει την ομάδα του και να βρει λύσεις, ρίχνοντας στο παιχνίδι τις "παλιές καραβάνες", Μπίσεσβαρ και Βιεϊρίνια. Στο 77' ο Αουγκούστο γίνεται αποδέκτης της μπάλας στο σημείο του πέναλτι και από εκεί με απευθείας πλασέ στέλνει την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Στάνκοβιτς. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη στιγμή στο δεύτερο μέρος μέχρι εκείνο το σημείο.Στο 88' ξανά ο δικέφαλος του Βορρά απειλεί, με τον Τζίμα αυτή την φορά να σουτάρει από τα 20 περίπου μέτρα και ο Στάνκοβιτς να διώχνει.Στο 90' ο Βιεϊρίνια σε εκτέλεση φάουλ, δίνει παρών, όπου με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα χιλιοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η ΑΕΚ σε μια κόντρα επίθεση στο 91' κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά. Μια μπαλιά για τον Τσουμπερ αυτός κατεβάζει και με πάσα στον Πάολο Φερνάντεζ , ο δεύτερος κάνει μια μαγική - αλήτικη ντρίπλα στον Ίνγκασσον και με πλασέ στην κλειστή γωνία του Κοτάρσκι κάνει το 2-0 γράφοντας ιστορία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code