ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Επαφές με Όντρεϊ Λίνγκρ

Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε την φετινή χρονιά στην 2η θέση και έτσι θα διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Uefa Champions League μέσω των προκριματικών.

 Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να μην διέθετε την ποιότητα που είχαν στο ρόστερ τους η υπόλοιπη διεκδικητές, όμως είχε δημιουργήσει μια γερή άμυνα και με συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα, είχε καταφέρει για αρκετό καιρό να βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιες θέσεις, διότι σε πολλές περιπτώσεις στην χρονιά υπήρξε θέμα μετά τον τραυματισμό του Αιτόρ Καταλαπιέντρα, δεν υπήρχε πληρότητα στον πάγκο όσο αφορά την μεσαία γραμμή και τέλος στην επίθεση υπήρχε θέμα όταν τραυματιζόταν ο Σπόραρ, διότι διέθετε μόνο τον Ιωαννίδη στα φορ.  

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι του Όντρεϊ Λίνγκρ έναν ποδοσφαιριστή που τον γλυκοκοίταζε και τον Ιανουάριο. 

 Το καλοκαίρι του 2024 τελειώνει το συμβόλαιο του με την Σλάβια Πράγας και μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί δύο προτάσεις επέκτασης συνεργασίας, οπότε η ομάδα του σκέφτεται να τον πουλήσει, ώστε να αποκομίσει κάποιο κέρδος.

Το χειμώνα η ομάδα συζητούσε με άλλες ομάδες για την αποχώρηση του έναντι του ποσού των 5 εκατομμυρίων. Το σίγουρο είναι ότι φέτος θα πρέπει να ρίξουν τις απαιτήσεις τους αν θέλουν να αποκομίσουν κάποιο κέρδος από τον ποδοσφαιριστή.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν συνομιλήσει με τον ατζέντη της ομάδας, για να έρθουν σε συμφωνία.

Την φετινή χρονιά ο 24χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε 40 συμμετοχές πέτυχε 15 γκολ και είχε 8 ασίστ, όμως αυτά τα στατιστικά μπορούν να ανατραπούν, διότι υπάρχει μια τελευταία αγωνιστική για το τέλος του Τσεχικού πρωταθλήματος.

O Όντρεϊ Λίνγκρ ξεκίνησε την καριέρα του Καρβίνα την περίοδο του 2017 και παρέμεινε έως το 2020 πραγματοποιώντας 74 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 9 τέρματα. Το 2020 η Σλάβια Πράγας ξόδεψε το ποσό 450,000 ευρώ για να τον κάνει δικό της, όπου στα τελευταία τρία χρόνια με την ομάδα της Τσεχίας έχει 80 συμμετοχές πετυχαίνοντας 28 τέρματα. 

Επίσης είναι διεθνής με την Τσεχία΄, μετρώντας πέντε συμμετοχές, δίχως να πετύχει κάποιο τέρμα. 

Η Σλάβια Πράγας απ' ότι φαίνεται δεν θα στεφτεί πρωταθλήτρια, καθώς η απόσταση με την Σπάρτα Πράγας είναι στους πέντε βαθμούς ένα σενάριο που είναι προς όφελος του Παναθηναϊκού για την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή. 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code